komentárov 12

Pračlovek 21. storočia

Kedysi dávno pred 50 000 rokmi v čase, keď vzduchu vládli lietajúce vtáko-ozruty a po zemi behali krvilačné šabľozubé tigro-levy, kdesi v temnej jaskyni pri plápolajúcom plamienku pod nástennými maľbami potichúčky sexovali prví praľudia druhu homo sapiens.

Už vtedy to ale boli rovnakí ľudia, ako sme my dnes. Keby ste zobrali jedno také chlpaté pradecko z tej doby a preniesli ho do súčasnosti, nemalo by problém vás po krátkom tréningu vybúchať v CSku ako malú ufňukanú holku, len aby potom so záujmom pozeralo „farmára“ na JOJke.

Ľudia sa už nejaký ten piatok nevyvíjajú a evolúcia sa so škrípotom zastavila ako hrdzavá parná lokomotíva. Práve kvôli tomu môžme aj dnes na sebe pozorovať svoje pradávne a hlboko zakorenené zvieracie pudy. Keby to tak nebolo, nebol by z porna taký veľký biznis a z vojen by sa stali iba fiktívne fantasy príbehy pre dôchodcov.

Aby človek v minulosti prežil, musel bojovať a musel sa množiť. Sex a násilie, okolo týchto záležitostí sa točil celý život. Od toho sa potom odvíja aj všetko ostatné. Notate bene.

Snáď tou najzákladnejšou a najprimitívnejšou vlastnosťou bola pre muža potreba byť silný. Musel predsa vedieť uloviť večeru a impregnovať svoju samicu, aby zachoval rod. Pre ženu to zase bola potreba vedieť uloviť samca, postarať sa oňho, aby bol silný a schopný loviť zver a robiť deti. Z toho vyplýva nasledovné:

Muž musel pôsobiť majestátne, lebo malý páprdo mamuta nezabije. Ak bol chlap drsný, chlpatý, zjazvený a manželku sem tam dobre vyplieskal, tak bol z neho alfa-samec (ako ja 😛 ) a teda vhodný životný partner.

Žena zase na druhej strane musela byť dobrou matkou a to symbolizovala tým, že mala dve bombastické dudy plné čerstvého mlieka pre malých budúcich lovcov mamutov. Musela mať tiež super postavu, lebo alfa-samec by predsa nechcel nejakú vychrtlú chorľavú lajdu a tiež nie tlstú lenivú mordu, ktorá iba pýta peniaze a papuľuje. Tie ostali Neandertálcom a všetci vieme, ako dopadli. V neposlednom rade musela žena vedieť udržiavať oheň v jaskyni a byť ochotná položiť svoj život za svojho muža a svojho potomka.

Všetky tieto základné inštinkty a charakteristiky sa zachovali až dodnes. Prečo myslíte, že ženu zaujme chlap s veľkým vtákom, aj keď má ksicht ako Joseph Merrick? Lebo symbolizuje schopného a plodného samca, čo jej narobí kopec malých harantov. Prečo si myslíte, že ju zaujme 70-ročný zošuverený starý chren ovešaný zlatom a drahými oblekmi? Lebo symbolizuje zabezpečeného samca schopného postarať sa o blahobyt svojej partnerky. Prečo si myslíte, že žena uprednostní vyholeného vymletého agresívneho vulgárneho debila, ktorý ju mláti a ignoruje, na rozdiel od nežného, romantického a milého sympaťáka, ktorý ju zahŕňa láskou a pozornosťou? No lebo to hovado je chlap, zatiaľ čo ten romantik je zúfalý lúzer (alebo buzerant (alebo oboje)).

Poďme trošku ďalej a porozprávajme sa aj o iných situáciach z bežného súčasného života a o tom, ako súvisia s časmi dávno minulými. Tak napríklad auto. Ľudia (a hlavne chlapi) sú autami fascinovaní od prirodzenia. Je to preto, že ich praveké inštinkty im pripomínajú, ako voľakedy na koňoch brázdili rozľahlé prérie a smrtiacimi oštepmi alebo inými primitívnymi zbraňami lovili majestátne mamuty a ceckaté praženy. Čím bol jeho kôň rýchlejší a silnejší, tým viac žien a mamutov ulovil a tým bol aj viac chlapom.

Dnes je to to isté. Auto je kôň a čím je silnejšie, rýchlejšie a exkluzívnejšie, tým je chlap viac chlapom, tým lepšiu ženu si môže vybrať a celý kruh plodnosti sa tak opäť uzatvára.

Aj ženy si potrpia na pekné a drahé autíčko. Pripadajú si tak dôležitejšie a atraktívnejšie, vďaka čomu sa ich šance nájsť si poriadneho partnera zväčšujú. Vôbec nie je dôležité, že nemajú ani poňatia, čo je to za auto (maximálne, akú má farbu). Je to pre ne skôr akýsi status symbol, ktorým žena dáva najavo svoju cenu na trhu a ktorým sa odlišuje od konkurencie, aby zaujala alfa-samca a odstrašila konkurenčné samice. Celé je to iba o tom, stále dokola. Robiť deti a loviť zver. Prežiť!

Túto moju teóriu podporujú aj príklady z praxe. V momente, ako si chlap sadne za volant, stáva sa z neho ľudoop bojujúci o svoju nadradenosť vo svorke a nedajbože aby ktokoľvek ohrozil jeho mužskosť tým, že by ho v premávke nejako obmedzil alebo ponížil. Čím je chlap úbohejší a zakomplexovanejší, tým viac sa musí snažiť presvedčiť ostatných účastníkov cestnej premávky, že on je tu pánom (pokiaľ nechce do konca života onanovať pri furry porne). To chce dosiahnuť agresívnou jazdou, trúbením, gestikulovaním a útočením na ostatných. Zatiaľ čo takýto úbožiak je ostatným alfa-samcom ukradnutý, on sám sebe pripadá ako majster sveta a s uspokojením si nafukuje svoje nadrozmerné ego, keďže ten samorast medzi nohami väčší už mať nemôže.

Zoberme si príklad zo zvieracej ríše. Čo robí taký lev – kráľ džungle? Keď zrovna nežere, tak trtká a keď netrtká, tak spí. Má f p**i. Naproti tomu, taká malá hyena, spodina zvieracej spoločnosti, ticho serie v kríkoch a čaká, kedy sa lev otočí chrbtom k zbytkom obhryzenej mŕtvoly, aby ju mohla potmehúdsky ukradnúť a s nepríčetným rehotom a vystrčeným prostredníkom zdrhnúť čo najďalej.

Zájdime ešte viac do detailov, ktoré súvisia s našimi dávnymi predkami. Od potreby zaobstarať živobytie pre seba a zaobstarať automat na potomkov pre budúce generácie a zachovanie rodu závisia aj iné charakteristiky dnešného života. Napríklad už len samotné telesné črty, spôsob chôdze či mimika tváre. To všetko pramení…ale veď viete čo tým chcem povedať.

Chlap má byť drsňák, má mať svalnaté telo a hrubý mohutný…hlas. To je dôvod, prečo sa ľudia vysmievajú androgénnym gayom pusinkujúcim sa na autobusovej zastávke. Rovnako aj vychudnutí zmachlení metrosexuálni emovia nikdy nebudú poriadni chlapi a preto sú odkázaní na onanovanie pri anime v mylnom presvedčení, že sú príliš cool na to, aby ich obyčajní ľudia pochopili.

Ženy majú zase pôsobiť v prvom rade ako schopné vrhať potomkov jedného za druhým a uspokojiť všetky biologické potreby svojho správcu. Z toho pramení celosvetová fascinácia veľkými prsiami a širokými bokmi. Aj keď na Pokeci to možno vyzerá tak, že každý chlap je zúfalý nadržanec snažiaci sa za každú cenu zaujať nejakú babu, v skutočnosti to nie je až tak jednostranné.

Ženy sú v snahe zaujať alfa-samca bez problémov ochotné vzdať sa akejkoľvek hrdosti a sebaúcty, oblečú sa ako posledné k***y, v hube cigareta, v hlave žumpa a hor sa do Auparku na lov. Ktorý má tučnejšiu peňaženku, ten vyhral a môže si zobrať domov svoju novú samičku. To sú zákony džungle.

Na svete ale je možné nájsť aj opačný extrém. Existujú ženy, ktoré majú hrdosti a sebaúcty až príliš. Mám na mysli feministky a hlavne tie škaredé nasrané militantné lezby nenávidiace chlapov, pretože sú neschopné vysporiadať sa s vlastnými problémami a žiarlia na normálne pekné baby, lebo na to, aby samé zbalili nejakého muža, museli by si najprv oholiť nohy (a niektoré aj fúzy).

Ich komplexy menejcennosti ich nútia ponižovať chlapov a vyvyšovať sa nad nich, pretože predsa tiež sú ľudia a mali by mať rovnaké práva ako chlapi. V dnešnej modernej spoločnosti je to síce tak a ženy už v civilizovanej krajine, akou chce byť aj Slovensko, môžu chodiť po ulici, môžu šoférovať auto a dokonca môžu aj voliť. Sú si teda s mužmi rovnocenné. Ale je to naozaj tak?

Nie. Je to tak iba na papieri, aby emancipované feministky držali hubu. Spýtajte sa sami seba: Je v politike viac chlapov, či žien? Koľko sme mali prezidentov a koľko prezidentiek? Prečo si rasistickí Američania zvolili radšej čierneho muža ako bielu ženu? Koľko chlapov a koľko žien riadi veľké nadnárodné korporácie? Koľko žien velí armádam?

Nevravím, že ženy nemajú právo vládnuť svetu a ani by som nebol proti tomu. Žena ale nemá šancu sa na takú pozíciu dostať a to z jednoduchého dôvodu – je to to slabšie a nežnejšie pohlavie. Darmo môže byť inteligentnejšia, vynaliezavejšia a lepšia v strategickom myslení a plánovaní. Dôvod je úplne primitívny. Chlap je fyzicky silnejší. Od toho sa to všetko odvíja.

Pochybujem, že v správach na JOJke niekedy uvidíme, ako k novozvolenej prezidentke pristúpi jej predchodca a jednou dobre mierenou fackou ju zosadí z trónu. Určite je ale každodennou realitou v akomkoľvek konkurenčnom prostredí, že chlapi si medzi seba (a už vôbec nie nad seba) nechcú pustiť ženu. Prečo by im mal niekto slabší hovoriť, čo majú robiť?

Sranda ale je, ako sa všetka tá emancipácia a boj za zrovnoprávnenie žien odrazu vytratia, keď treba ísť fárať do uránových baní na Sibíri alebo bojovať na Blízky Východ za slobodu Američanov. 😉

Vy dámy sa často sťažujete, že vás váš frajer podvádza s inou…alebo inými. Nemusím snáď znova vysvetľovať, že úlohou chlapa je robiť deti ako na bežiacom páse. Z toho dôvodu mu boh nadelil moc oplodniť tisíce žien jediným mávnutím svojej čarovnej bakule (teoreticky samozrejme), zatiaľ čo žena môže rodiť len raz za 9 mesiacov. Chlap je tým pádom predurčený na prelietanie od samičky k samičke a rozširovanie svojho semena na všetky svetové strany. Žena naproti tomu musí byť verná, aby sa mal o ňu kto postarať.

Nedávno som čítal skvelý vtip. Bol o tom, ako sa baba pýtala chalana, prečo keď on sa vyspí s každou babou v okolí, tak je najväčší frajer, ale keď ona vystrieda dvoch chalanov za rok, tak je z nej štetka. On jej na to veľmi trefne odpovedal, že je to ako keď máš kľúč, ktorý otvorí každý zámok. To je super kľúč. Ale ak máš zámok, ktorý sa dá otvoriť každým kľúčom, tak je to na hovno zámok. Každý dobrý vtip je založený na skutočnosti a tento je dobrých 50 000 rokov starý.

Ak sa teda milé dámy ešte stále pýtate, prečo je to OK, keď chlap babu podvádza, ale je to nemorálne, keď ona podvádza chlapa, tak už poznáte odpoveď. A teraz naspäť do kuchyne!



Narazil som na tvoj blog náhodou a mám pocit, akoby som ho
písal ja:-). Neviem čím to je (možno podobným vekom), že na svet
pozeráš mojimi očami, ale páči sa mi čítať o tom…z vlastnej
skúsenosti viem, že väčšina ľudí ťa rado mať nebude, ale na to prď
– sú tu tí čo sa na nič nehrajú a tým hovoríš z duše…

Mak - 27.12.2010 o 10:23

Odpovedať

Zdá sa ako by ti jedna zo samičiek 21. nedala a čo viac sa s tebou rozišla…
Kto dokáže napísať takýto názor si pravdepodobne sám zvyšuje ego ( ako bolo aj v článku poznamenané ), pretože chudáčik nevie ako to ináč má urobiť, len tak, že si napíše blogík na webe a čaká kto všetko sa na to pozrie a v duchu dúfa, že ho niekto podporí a zdvihne sebavedomie…
Vysvetlíš mi prečo by mala ženská doma ticho sedieť, čučať do šporáka, plodiť deti a tolerovať to, že jej jej „samček“ behá a oplodňuje inú/é…
Ja byť tvojou frajerkou ( a ženou všeobecne tak ti jednu vrazím tak, že si to zapamätáš ). Žena je tvor taký istý ako chlap, to že si niekto myslí, že má tri otvory len na to aby „držala“ svedčí o jeho intelekte a o tom, že on sám je neandertálec, hold aj pre takých slnko svieti…

Karol - 27.12.2010 o 22:48

Odpovedať

Ouch, Leonid, how do you feel now? 😀

Breadfan - 27.12.2010 o 22:53

Odpovedať

Hm , zaujmave citanie , s niektorymi vecami suhlasim , s niektorymi nie , sami si mozte typnut s ktorymi , prakticky s Karolovimi ale iba s casti , myslim si ze to nebolo iba cisto ako „ukajanie svojho ega“ ak hej tak pardon no , inak mi to prislo skor ako „vysvetlenie veci s ktorymi sa stretavame v zivote“ a o.i. , k tomu ( zjednodusene ) o vojnach , vedeni ,rovnosti, atd , mas celkom pravdu … vela som toho nezazil ale s mojho zivota to zatial vidim tiez podobne …

inak , clanok , boli lepsie , kedysi , tento mi prisiel trochu zbytocny , ( viem ze som ho nemusel citat ale chcel som ) , ja som skor na hlbsie zamyslania … niekedy , alebo skor na presne a humorne vystihnutie reality a pod.

(btw , citam si tu clanky celkom pravidelne ( aby niekto nepovedal ze zvastam ) )

b0t - 28.12.2010 o 00:14

Odpovedať

ccc Leonid, ty stary uchylak z pokecu! >:) Mozno ako dalsia tema by bolo vhodne rozobrat stratu zmyslu pre humor prerastajucu v coraz extremnejsi humanizmus, rozpinajuci sa hlavne mocenskymi praktikami lúzerov z realneho zivota, v diskusiach a vsade na internete.

fakt lutujem ludi, ktori nemaju zmysel pre humor 🙂

(pre tych pomalsich, je to (zatial) Karol a zcasti aj b0t)

wayne - 28.12.2010 o 14:44

Odpovedať

Mna to velmi mrzi, ale neda mi nepoukazat na par chybiciek krasy:
FAIL 1: Homo sapiens pred 50 000 rokmi? To myslis seriozne? 😀
FAIL 2: Druhy odstavec + treti, mam otazku: preco si myslis ,ze existuju nazvy ako homo habilis, erectus, sapiens, sapiens sapiens a mnoho pomedzi, o ktorych sa Ti ani nesnivalo? Ano, je to presne preto, ze vyvoj sa nezastavil. Pozri, ty sa odvolavas na zakladne aktivity ludi, ktore su pre nich prirodzene. Ale aj napr. kon vyzeral pred nejakymi tymi 6000 rokmi inak nez dnes, a predsa bol rovnako bylinozravy. Znamena to snad, ze nepresiel ziadnym vyvojom?
FAIL 3, odstavec 4: Aj dnes musi bojovat aby prezil, len inym sposobom a taktiez sa musi mnozit aby prezil. Tak naco minuly cas? Vyvoj vsak neznamena, ze sa meni vsetko. Predsa sa nemoze jablko vyvijat tak,ze sa zmeni na hrusku ,to je blbost, musi to mat predsa rovnaky zaklad a vyvoj je len stavba na nom. Teda aspon moj logicky usudok mi nasepkava toto.
FAIL 4, odstavec 6: Jeden muz, aj keby bol alfa samec alfa samcov, by mamuta neulovil a nezabil.
FAIL 5, odstavec 7: Zeny boli v dobe, ktoru si sa snazil citatelom priblizit, objemne a to z dovodu prirodnych podmienok. V tom case bola planeta chladnejsia, co znamenalo,ze zena, ktora nebola v dostatocnom teple, by dieta nedonosila a ako na zaklade vedeckeho poznania vieme, tuk posobi ako izolacia, takze to je ten pravy dovod.
FAIL 6, odstavec 8: Skus si urobit statistiku, ci naozaj zenam ide o velkost muzskeho pohlavneho udu a zistis, ze im na velkosti nezalezi tak velmi ako na tom, co s nim dokazu. Je mnoho pripadov, ked velky penis zenam sposobil viac zdravotne problemy nez potesenie. Mam pocit, ze podla celeho tohto odstavca sa na zeny pozeras trochu viac skreslene, ja osobne som zatial nestretla ziadnu, ktora by uprednostnila „agresivneho vulgarneho debila“ pred „neznym romantickym sympatakom „ a mozem Ti garantovat, ze zien poznam pomerne vela ( ajked muzov este viac).
FAIL 7, odstavec 9: Vies kedy bol zdomestifikovany kon? V eneolite myslim, co Ti akosi casovo nesedi s tym 50 000 pnl 😀 Z coho vyplyva, ze si autami nemozu kompenzovat prave jazdu na koni. 😀 A ked zili mamuty, sotva ich lovili na konoch na rozlahlych preriach 😀 Ale pobavil si ma, dakujem. Zaujimalo by ma odkial mas tu informaciu,ze sa mamuty lovili pomocou koni.
Skor som citala, ze podla psychologov ide o to,ze muzi si tym nieco kompenzuju. Chcu mat rychle velke drahe auto a to je udajne spojene s tym, ze maju nedostatocne velky pohlavny ud, a teda nevnimaju sa ako dostatocne sebavedomych, resp. maju pocit, ze sa nemaju cim chvalit, ze na nich nie je nic co by vzbudzovalo respekt alebo obdiv.
Myslis, ze si zeny pripadaju aktraktivnejsie, ked maju auto? Tak s tymto som sa v zivote este u ziadnej nestretla. Skor by som povedala, ze si pripadaju atraktivnejsie ak splnaju poziadavky sucasnej mody a esteticky dobre posobia. A divil by si sa kolko zien je technickym talentom.
FAIL neviem kolko, odstavec dalsi: mam pocit,ze agresivna jazda zacina skor vtedy ak sa narusaju plany daneho cloveka, napr. chceme sa dostat z bodu A do bodu B a mame malo casu. Taka polhodinova dopravna zapcha velmi nepotesi. Co to ma so snahou muza o dominanciu? Takze skor by som tvrdila,ze vodici/vodicky s uskor nervozni preto, ze nieco nejde tak lahko a prijemne, ako by si zelali. Ak by to bolo ako tvrdis ty, to by potom trubili a nadavali hocikedy, napriklad aj pocas idealnej jazdy po dialnici ked maju mozno bez problemov auta v dalsom pruhu predbehnut.
Co sa tyka prikladu zo zivocisnej rise. A co robia take ine zvierata? To iste co lev alebo hyena. Tak celkom presne neviem co mudre si tym chcel povedat.
FAIL dalsi, odstavec s textom ako ma vyzerat chlap: vies o tom,ze kazda ludska era ma iny ideal krasy? to ze dnes su gay ludia s jemnymi crtami odstudzovani, je platne len dnes. Napriklad v antike bolo vsetko inak.
FAIL dalsi, zeny v snahe zaujat alfa samca atd atd.. Tak po prve: kazdy clovek ma svoj subjektivny pohlad, preto je nemozne aby bol jeden objekt pre vsetky alfa samcom a po druhe, nie vsetky zeny su ochotne vzdat sa akejkolvek hrdosti a sebaucty. Opytaj sa sam seba co su zase ochotni robit muzi pre zeny a ci to taktiez plati na vsetkych.
FAIL s feministkami: ano samozrejme,ze nie vsetky su pekne a ze nie vsetky maju dostatocne racionalne odovodnene svoje nazory, ale nemyslim si,ze pramenia z ich komplexov a menejcennosti , resp. ajspon ich zakladna myslienka nie je o tom. Tu by som skor podotkla,ze ako muz sa citis urazeny a dotknuty za to,zev obec nejake feministky existuju 🙂 pretoze inak by Ta vobec netrapil ia nevenoval by si im tolko negativnych slov.
FAIL dalsi: skutocnost je taka, ze zena s rovnakym pracovnym postavenim ako muz velmi casto dostava nizsi plat. Aj na toto mi povies, ze je to kvoli tomu,ze je slabsie a neznejsie pohlavie? Takze o co ide? Ide o vyvysovanie sa muzov nad zenami, potreba dokazovat si,ze oni su ti dominantni?  Ak nahliadnes do historie, zistis, ze bolo vela zien na velmi vyznamnych postoch a taktiez ze za vela rozhodnutiami muzov stali ich manzelky.
FAIL ako inak dalsi, Zaujimave, s akou lahkostou si usudil,ze muz je stvoreny preto, aby prelietaval od zeny k zene a zabezpecoval tak viac potomstva. Pozri napriklad vlky si vyberaju jedneho partnera na cely zivot a zevraj aj labute. Mas pocit,ze funkcie ich pohlavnych organov su ine nez ludske?
A teraz k tomu Tvojmu vtipu: pred 50 000 rokmi SOTVA ludia poznali co je kluc a zamka ) Alôe snaha sa ceni.

PS: ospravedlnujem sa za pravopisne chyby ak sa nejake v mojom skromnom slohu vyskytli.

Vera Croft - 29.1.2011 o 02:20

Odpovedať

Skvelý článok, ale čítal som aj lepšie.

Vera Croft, tvoj komentár ma nesmierne pobavil. Vďaka tebe viem, že keď sa mi v živote stane čokoľvek zlé, tak vždy na tom budem lepšie ako ty. Vďaka ľudom ako ty mám pocit, že človek ako ja má v živote šancu na úspech 😀

Sniper - 30.1.2011 o 16:44

Odpovedať

Vera Croft: Zeny vzdy kricia po emancipacii. Ziadna z nich vsak nekope kanaly, ziadna z nich nevie uvazovat ako chlap, pretoze materinsky cit mnohe z nich zmakcuje a uprimne, zena v zrelom veku bez deti nie je zena a nenaplna podstatvu svojho biologickeho stvorenia, co je v konecnom dosledku vyslovene komicke, az sarkasticke. Vsetkym ide len o to mastit si penazenku rovnako ako chlapi, v TOM je jedina skutocna pricina tuzby zien sa emancipovat 😉

Skratka – si stepena proti humoru, co uz.. 😉

uberpr0 - 3.2.2011 o 15:38

Odpovedať

niekedy som si myslel, že vyškrtnúť emancipáciu zo slovníka, lebo dievčatá si prečítajú o rovnocennosti a prídu si nerovnocenné, čo je ale pravda. Ony sú predsa to nežnejšie pohlavie, o ktoré sa chlap stará, zabezpečuje ženám to, čo si samé nedokážu zabezpečiť (chcel by ťa Vera vidieť na stavbe jak staviaš dom, alebo jak sekáš v jaskyni aby si si mala čo vešať okolo krku, jak zastrelíš zviera aby si si čo mala obliecť/fuj/) ale ja si nemyslím, že je to zlé..proste chlap sa rád postará..teda normálny chlap (či ho zrovna vy, dievčatá, nájdete je len na vás)chlap je rád ľúbený za to, pýta pozornosť rôznymi drobnosťami, či už len otvori dvere, pomôže z auta, prinesie to, odnesie hento..a toto môže znieť zas podradne pre chlapov..avšak za to dostaneme tiež lásku a sladkú odmenu ;)..
mne je jedno, čo dievča robí, plní si sny, je dobré keď niečo robí, ale ak sa emancipácia spája s feminizmom, tak to je pre mňa nepochopiteľné. Moj pohľad na feministky je asi taký, že je to parta nepríjemne špatných dievčat, ktoré zo svojej povrchnosti majú komplex menejcennosti a potrebujú sa vyvyšovať nad chlapov ako rovnocenné, možno až nadradené,,..pff-prosímvás:P

Bernard Kuras - 3.2.2011 o 19:28

Odpovedať

Ja som feministku ešte v živote nestretol (osobne) a to mám 20 rokov, vie mi niekto poradiť, alebo aké máte s nimi skúsenosti?

Ano Nym - 4.2.2011 o 21:22

Odpovedať

Su chlpate, nasrane a nosia strap-on.

Leonid Francisci - 21.2.2011 o 16:16

Odpovedať

Genialy blok =D nasmial som sa ale true story bro

genius - 30.9.2012 o 16:27

Odpovedať

Pridať komentár

Diskusia je striktne moderovaná. Píšte len k veci a podľa možností inteligentne. Ak chcete kritizovať, buďťe konštruktívni. Komentáre typu "lol", flamewar, vulgarizmy a off-topic sem nepatria a budú zmazané.

Tvoje meno:

Sem napíš niečo inteligentné: