komentárov 184

Lavór, rýchlo! Budem grcať!

Vraj dnes príde na Pokec vyše 500 000 ľudí! Kto by bol povedal, že sa na Slovensku nájde toľko stratených duší. Nejdem odsudzovať ľudí, ktorí sem chodia. Netuším, aké na to majú dôvody a som si istý, že sú opodstatnené a majú nejakú vznešenú príčinu. Niekto zabíja nudu v práci, niekto to má ako prácu, niekto zháňa kredit výmenou za „svoje“ nahé fotky a niekto zase hľadá alebo ponúka nezáväzný sex za nemalé eury.

Urobil som si ten najminimalistickejší profil, aký sa dal. Okrem obligátnej dĺžky penisu a liberálneho vzťahu k príležitostnému sexu som si nepridal žiadne okopírované múdre citáty, ascii art, ba ani fotku. Tá silueta aj tak vyzerá lepšie ako ja. Ako správny pohoďák som ako prvé išiel do miestnosti Do pohody, pretože na rozdiel od Zoznamky tak nedávam okato najavo, že som zúfalý a niekoho hľadám, ale zároveň je tu dosť ľudí na to, aby som napriek tomu niekoho našiel. Chápem, že „sklo“ slúži na to, aby tam ľudia písali svoje verejné blbosti, ale prečo sa tam dvaja ľudia spolu bavia o svojich súkromných záležitostiach? Prečo musím čítať o tom, že nejaká diskotéka v Popudinských Močidľanoch bola super, lebo sa tam strašne chlastalo a stále dokola púšťali Desmod a Lady Gaga? To sú tí ľudia tak zakomplexovaní z nedostatku pozornosti, že sa takto všetkým musia pchať do výhľadu? Asi ich rodičia málo objímali, keď boli malí.

Takáto verejná komunikácia určite nie je pre mňa. Z toho dôvodu som vsadil na osvedčené RPčky. Poďme si teda nájsť nejakého obetného baránka…ehm…teda ovečku. Pohlavie – žena samozrejme, vek – niečo trochu mladšie odomňa, lokalita – na skok, a nakoniec foto – musí mať, chcem predsa vidieť, s kým si píšem (nesmrdí tu pokrytectvo?)….klik!

HOLY MOTHER OF GOD!!!

Toľko naštelovaných, zmachlených a vyretušovaných fotiek pokope som ešte nevidel a to som len na prvej stránke z vyše 400. Keď som sa prestal cítiť ako na prehliadke mauzólea účastníkov maškarného plesu, klikol som náhodne na jeden ksicht. Vraj bacuľka, ok, pohoda, chudé baby som aj tak nikdy nejako extra nemusel. Tak si teda pozriem nejaké fotky z albumu…hovno bacuľka, tlstá sviňa je to! Sorry, ale keď máš 3 brady, 5ky prsia a pod nimi 4 pneumatiky, tak to nie si bacuľka. Nie si ani „tak trochu pri sebe“. Si tlstá a konec. Výhovorky, že to máš v génoch a že za to môžu hormóny, sú fakt len výhovorky a nič viac. V živote ešte nikto nepribral 80kg sádla zo vzduchu! Tebe by pomohli jedine Jermaine a Servác.

Nechajme to tak, nabudúce budem už opatrnejší a na plné tváre pre istotu chvíľu klikať nebudem. Táto nevyzerá zle…som zvedavý, kde je háčik. Hm, fotky celkom v pohode, telo fajn…ale moment! Čo je to?! Vidím dobre?! A sakra, veď ona má väčší ohryzok ako ja!!! Báááá, preč!!!

Môžte sa ľuďom vysmievať koľko chcete za to, že trávia voľný čas na Pokeci, ale ja som zistil, že vydržať tu si vyžaduje poriadne hrubú hrošiu kožu a pár tabliet Rohypnolu k tomu. Keď som sa tu trochu zorientoval a naučil sa, kam sa klikať smie a kam radšej nie, pootváral som si zopár profilov. Vtedy som sa dozvedel ďalšiu úžasnú vec – svet sa neuveriteľne zmenil. Dnešná generácia je odchovaná na MTV a „celebritách“. Všetky baby sa im chcú podobať, lebo americké televízne kurvičky sú u nás cool. Zatiaľ čo všetky tie Paris Hilton a jej podobné v súkromí nosia deravé tepláky a prepotené tričká, naše pokecové sliepočky si myslia, že to, čo vidia vo videoklipoch, je skutočný život amerických hviezd. Pipky potom majú komplexy z toho, že žijú v nudnej dzedzine, kde šuká každý s každým. Sadnú preto na prvý vidlybus do Blavy, aby si v Pinku mohli za posledné drobné nakúpiť čačky, v ktorých sa potom premávajú po Auparku, aby zbalili nejakého nagelovaného metrosexuálneho playboya točiaceho si na ukazováku kľúčiky od svojej „vytunenej“ Fábie 1.0 Junior.

Tiež sa nemôžem nepozastaviť nad klasickou hláškou, ktorá tu znie skoro stále – „chalanom ide len o sex“. Samozrejme, že nám ide len o sex, všetko ostatné si totiž vieme zabezpečiť sami. Vieme si nájsť robotu a zarobiť si peniaze, vieme si nájsť byt a vieme si kúpiť auto. Baby z Pokecu nič také nevedia, a preto si musia zvyknúť na chuť semena v ústach, aby sa mohli z času na čas povoziť na chalanovom ojazdenom BMW (hlavne, že je to BMW), nech sa môžu vytiahnuť pred svojimi kamarátkami.

Ako som sa tak preklikával všetkými tými vyšperkovanými a pozérskymi profilmi, nemohol som si nevšimnúť istú pravidelnosť. Všetky baby sú ukecané, bláznivé a všetkých nás majú „vpč“ (keď nás máš všetkých vpč, prečo máš takú potrebu nám to dokazovať? …komplexy). Navyše majú všetky fotky na jedno kopyto. Trvalo mi asi minútu, kým som si ich v hlave roztriedil do zopár kategórií:

Našpúlené pery

Baby, musíte špúliť pery! Čím viac, tým lepšie. Dávate nám tak najavo, ako nás ľúbite a koľko veľa pusiniek nám posielate, nech už sme ktokoľvek. Koho trápi, že je to pokrytecké a falošné. Hlavne, že mi nejaká cudzia baba, ktorú som v živote nestretol a ani stretnúť nechcem, posiela pusu. Treba špúliť pery pri každej príležitosti, pri každom záblesku fotoaparátu, lebo chcete predsa vyzerať ako americké celebrity, ktoré so zaujatím obdivujete počas správ na Hnojke alebo pri pozeraní Music Boxu. Dôležité je, aby ste si svoje grimasy poriadne natrénovali v kúpeľke pred zrkadlom. Nechcete predsa, aby vaša tvár vyzerala ako riť vtákopyska. To vám potom žiadny Rudko drink nezaplatí a vy si budete musieť od niekoho vyžobrať plusko, aby ste si mohli zvýrazniť profil.

Prst na ústach

 

Ďalšia nevyhnutnosť sexi profilu, na ktorú sa určite chytí nejeden rakúsky podnikateľ. Prstom v ústach dávate najavo svoju povrchnú nevinnosť, pod ktorou sa skrýva povesť dedinského bicykla (každý si na ňom zajazdil). Okoloidúcim úchylom a perverzákom tak signalizujete, že ste len hlúpučké dievčatká, ktoré sú stratené v tomto veľkom zlom svete a ktoré potrebujú silného samca na to, aby ich ochraňoval…a živil. Za odmenu samozrejme nemôžte ponúkať sex, tak by ste prišli o svoj ťažko nadobudnutý image neviniatka…maximálne fajku…minimálne za €100, nie ste predsa žiadne lacné štetky. Hlavne si treba dávať pozor na to, kam ten prst pcháte pred tým, než skončí na vašich ústach. Afty sú dosť nepríjemná vec, keď máte niekomu zadúchať na jeho nebeské gajdy.

Milión fotiek tváre

 

Áno baby, všetky ste úplne úžasné, nádherné a my sa vás nevieme nasýtiť. Pri pohľade na vašu úchvatnú zmaľovanú vyretušovanú hlúpučkú tvár myslíme len na to, ako vás zasypeme kvetmi, peniazmi a diamantmi. Viem ale o niekom, kto vás obdivuje ešte viac, ako sme my nadržanci. Ste to vy! Vaša samoľúbosť je u niektorých z vás tak monumentálna, že z toho až vlhnú oči a schne v hrdle. Pochopím niekoho, kto si spraví album, aby sa v ňom ukázal ostatným. Sme predsa v zoznamke a potrebujeme sa predať. Ale keď si niekto dá do albumu 300 rovnakých fotiek svojho ksichtu, tak ten album nemá pre druhých. Má ho pre svoj vlastný obdiv. Ešte by som chcel upozorniť ostatných chalanov: keď má baba kopec fotiek svojho ksichtu a nikde sa po žiadnej normálnej foto ani nezapráši, tak to bude s najväčšou pravdepodobnosťou „bacuľka“.

Kúpeľkové a záchodové fotky

 

Do tejto kategórie patria fotky báb, ktoré majú o jednu mozgovú bunku viac ako ostatné, vďaka čomu si uvedomujú, že robiť debilné grimasy a pózy do objektívu svojho mobilu je trošku divné. Z toho dôvodu sa zamykajú v kúpeľni alebo na záchode, aby ich nenachytali fotrovci a nebudú tak musieť byť umiestnené do ústavu pre mentálne retardovaných. Ďalšou výhodou je, že väčšinu chalanov vždy rajcovali hajzlové misy, vane a umývadlá. Sú to vynikajúce doplnky k vašim pózam a vy tak trefne dávate najavo, kam najviac pasujete.

Debilné ksichty

 

Som rád, že je na svete toľko vadných ľudí. O to viac si potom viem vážiť tých normálnych a zdravých. Pri pohľade na takéto fotky si uvedomujem, akú smolu som mohol mať a s akými rôznymi a hrôzostrašnými postihnutiami a deformáciami som sa mohol narodiť. Vďaka ti Bože, jenž si na nebesiach. Z toho veľkého množstva vymletých tvárí usudzujem, že existuje rovnako veľké množstvo idiotov, ktorým sa toto páči. Je to jednoduchá trhová ekonomika – kde je dopyt, tam je ponuka. Ja budem asi zase jeden z tých smoliarov, ktorým nesedí štandardný produkt a budú si musieť nájsť niečo „iné“.

Pozérske gestá

 

Byť gangsta je cool a k tomu patria rôzne tvrďácke pózy a gestá. Vôbec nie je dôležité, čo tie gestá znamenajú. Ukazujú to chalani z Kontrafaktu, tak to musí byť in. Treba ukazovať rôzne kombinácie prstov, aby ste tak dali najavo, že vyznávate nejakú vyššiu filozofiu. Neviete síce akú, ale to je jedno, hlavne že si tak vo svojej hlave zvyšujete svoj spoločenský status. Riskujete tak síce, že vám iné baby budú kradnúť vaše bombové fotky a vydávať sa za vás vo svojich fiktívnych profiloch, ale taký je bohužiaľ život pokecovej kurvičky – ťažký a plný intríg. Jojka by o tom mala natočiť seriál.

Zváračské okuliare

Tak toto už je vážne epidémia. Pochopím, že chcete byť in a preto sa riadite trendmi podľa MTV, ale dávať si slnečné okuliare večer, keď už je šero alebo je zamračené, na to treba naozaj poriadnu dávku komplexov menejcennosti. Navyše nosenie slnečných okuliarov vnútri vás nespraví cool, skôr si ostatní budú myslieť, že ste slepé. Potreba vyzerať za každú cenu ako Paris Hilton a ešte sa nasilu pchať ostatným do ksichtu a myslieť si, aké ste úžasné, to už zaváňa ústavom. Môžete mi hovoriť, že „keď sa ti nepáči, tak sa nepozeraj!“ OK, ale v tom prípade by som si musel zalepiť oči kobercovou páskou, omotať hlavu handrou, nasadiť si na ňu kýbel, celé to strčiť do drevenej bedne a zaliať betónom. Ono je to všade, úplne všade! Je jedno, či to má 14-ročná sliepka, lebo to nosí Rihanna, alebo si ich dá 40-ročná odfarbená rozkysnutá mamina, ktorá zmeškala svoju mladosť, aby našla pre svoju rozmaznanú dcérku nového ocina. Je to cool a treba to mať, lebo to povedala tvár na obrazovke.

Po spätnom prečítaní svojho článku som si uvedomil, kde je pes zakopaný a prečo je to tak, ako to celé je. Nie je problém v babách a v tom, že by boli sprosté. Ony sa v skutočnosti len snažia zaujať nás chlapov, nech už je to z akýchkoľvek dôvodov. Myslím si, že pravda je taká, že baby sú chytrejšie, než si myslíme. Vedia, čo sa nám páči a čo na nás platí a používajú to proti nám. Potom to tak aj celé vyzerá. Problém je v tom, že na svete existuje obrovské množstvo debilov, ktorým sa spomínané sprostosti páčia, a potom tá malá skupina ľudí schopných používať svoj vlastný mozog musí grcať.

…a teraz ak dovolíte, idem si pre ten lavór.



lol! milujem ta, za tento clanok by si si zasluzil oskara!

macka - 22.8.2009 o 20:09

Odpovedať

Pani! No to je super! Je tu popisane vsetko co mam na srdci voci takym namyslenym pipkam! Len podla tvojho „drsneho hodnotenia“ som tlsta svina. 🙁
Ale tie kategorie nemaju chybu! 😉

Simonka_999 - 22.8.2009 o 21:34

Odpovedať

no, naozaj fajn, ma to zaujalo…aj keď som si prvý moment myslela, ktorý zakomplexovaný debil alebo narcis to písal, ale určite sa v tom ukrýva kúsok pravdy

deadfancy - 22.8.2009 o 22:21

Odpovedať

Stopercentne trefne ! 😉 Toto sa ti podarilo. Chcel som hlasovat za popularitu ale nikde nemas digg listu. 😀

Mr.Vain - 23.8.2009 o 01:42

Odpovedať

@ Mr.Vain: Všetko bude, trpezlivosť ruže prináša 😉

Breadfan - 23.8.2009 o 18:10

Odpovedať

Genialny článok ! Uff mam dost. Nasmial som sa 😀 ak dovoliš dam odkaz na tento článok do svojho profilu na pokeci 🙂

michal - 23.8.2009 o 05:28

Odpovedať

Hoci sa mi zdá že ten članok prehovoril mnohym ludom do duse aj tak som v tom pocitila ze autor ponizuje zeny.Myslim to tak ze hadze jednu za druhou do rovnakeho vreca.Po precitani clanku som mala zmiesane pocity.Hoci som sa nenasla v ziadnom bode,myslim si ze autor nemusel oddelovat zeny od muzov ale mohol to hodnotit v globale.A hned mi napadla otazka ze preco by autor nemohol vypracovat podobny clanok o muzoch?? Mohol ho vypracovat uz davno!Ale preco ho nevypracoval?Pretoze je muz a aj v tom clanku podla mna zeny ponizoval.Aj tak myslim ze z clanku plynie ponaucenie .

Mirka - 23.8.2009 o 18:39

Odpovedať

toto je uplna pecka xD poprosim oskara pre neho 😀
ak neva dam to do svojho profilu ako link 🙂

kyraa - 23.8.2009 o 21:24

Odpovedať

Waw, hmm vychvalilo ta tu uz vela ludi, tak ja len, ze som ZENA, ale ja neznasam skatulkovanie. A aj ked sa tomu sama niekedy neubranim, tak si myslim, ze mas pravdu. Aspon v niecom urcite… uz len dilema, ci patrim k nim, alebo nie:). Ale na pisanie mas talent, teda co sa tyka spojenia ironie, sarkazmu, kritiky a trosku uprimnosti.:) Je to fajn.

simCaaa - 26.8.2009 o 18:17

Odpovedať

Nastastie, ze ani jedna moja fotka nesplna vyssie uvedene „kategorie“ 😀

Kuka - 26.8.2009 o 18:49

Odpovedať

Ja som zaaa, máš pravdu…

smoulinka - 27.8.2009 o 06:41

Odpovedať

S autorom tohto prispevku plne suhlasim. Ano, aj ja som niekedy bol na pokeci, aj ja som niekedy sa hral na tvrasa za PC… k clanku: pipky si myslia ze ak budu podla jednho vzoru, vsetkych nas dostanu. Bohuzial si neuvedomuju ze prirodzenost, ORIGINALNOST a „brain mode ON“ je to, co chlapi hladaju… nebudem sa moc rozpisovat snad az na to –
95% bab su pekne, avsak masmedia (mtv, internet,…) ich menia na jedine – ciel sexizmu nadrzanych masturbovacov…

jakobeus - 27.8.2009 o 22:01

Odpovedať

Ja si myslim ze mas uplne pravdu s celym tym clankom…Tiez to tak nejako pozorujem … nevsimaj si gramaticke chyby 🙂

lumen - 27.8.2009 o 22:18

Odpovedať

Smekám klobúk! Perfektný článok! Súhlasím s tým, čo si tam napísal.

Mark2BT - 28.8.2009 o 22:28

Odpovedať

uzasny clanok. musim uznat. mas perfektne blogy. uz davno som sa na nich tak dobre nezasmial 🙂

gustonator - 29.8.2009 o 09:58

Odpovedať

parada, mam tu fotku svojej ziacky!

ka3ak - 30.8.2009 o 19:09

Odpovedať

davam 100 bodov

ShapE - 30.8.2009 o 20:46

Odpovedať

ty jo, tak toto hej:)) si fakt inteligentny, feest dobre pises a..cele je to pravda:D dufam ze si to par little bitches precita, naspuli pery, urazi sa, neskor mozno zamysli a zmeni.nie, ze?:D

Lilk - 31.8.2009 o 10:33

Odpovedať

dobre, vsetko co si tu napisal beriem,mas pravdu,ale preco niekto take nieco nenapise aj o chalanoch?? cim dalej tym viac nachadzam takych,co robia to iste,co baby… tak o com to je???

lyduska - 31.8.2009 o 11:04

Odpovedať

supaaa , pekne to teraz dostali trubicky tupe

8hicap8 - 31.8.2009 o 11:18

Odpovedať

chlape tak ja so msa tak uj****al natom…ked si clovek uvedomi se secko je pravda..a dnesna doba na pokeci je ina ako pred par rokmi na pokeci :D…

boršuk - 31.8.2009 o 12:26

Odpovedať

no tak to bolo úžasne:d natrel si im to na celej čiare..pravdive a super..proste nemam slov k tomu:D

ifan666 - 31.8.2009 o 12:29

Odpovedať

pekne napisane 🙂 aj som sadobre zasmial 😀 davam do fejzbuku.. 🙂

frankieg - 31.8.2009 o 12:31

Odpovedať

Pekný článok, publikoval by som ho aj v novinách 🙂

Tobo - 31.8.2009 o 12:32

Odpovedať

Ja som s tým tiež spokojná 😀 Chválim..

Dombi - 31.8.2009 o 12:35

Odpovedať

Azet kvôli mejlom (smerujem si tam spamy)a známym, ktorí sa ešte nenaučili používať ICQ. Inak v poslednej dobe preferujem facebook. Keď som ešte na pokec chodil, vyhľadávač užívateľov som nepoužil ani raz =D s výnimkou hľadania niekoho známeho podľa nicku

farid - 31.8.2009 o 12:35

Odpovedať

to je super … toto by si mal prečítať úplne každý

mike31 - 31.8.2009 o 12:36

Odpovedať

Vystihol tie zlate sliepky na pokeci:D za toto by si mal dostat poriadnu odmenu ten clanok stal vazne za to:D

Sele - 31.8.2009 o 12:38

Odpovedať

Super, lepší blog som hádam ešte nečítal. Ešte keby si zobereš na mušku nagelovaných šampónov z pokecu ako pokračovanie:D

heej_Palo - 31.8.2009 o 12:39

Odpovedať

O.K. vsetko som pochopila, ale pri narazke na slnecne okuliare mi celkom unikla pointa

sashka - 31.8.2009 o 12:40

Odpovedať

Chlape, za toto by si mal dostat Pulitzera 🙂

Filip - 31.8.2009 o 12:55

Odpovedať

Ja osobne si myslím, že všetko čo je tu popísané, je samozrjeme pravda, ale netýka sa to iba báb. Väčšina chalanov pracuje podobne (nehovorím, že ja áno), je to teda, ako tu už bolo spomenuté, ponižovanie nežného pohlavia. Inak je tam všetko pravda, len neúplná:)

dudo - 31.8.2009 o 12:55

Odpovedať

neskutocne ako si to opisal. Zo slohu si musel mat vzdy urcite jednotku.

respect

mis.ko - 31.8.2009 o 12:57

Odpovedať

trefa do CIERNEHO!!!!!! WUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW ODPADAVAM :DDD tento clanok by si zasluzil nejake ocenenie !!!!!! :)))) suhalsim absolutne so vsetkym, ale nikdy by som to nevedela takto genialne sformulovat . parada

zuzana - 31.8.2009 o 13:08

Odpovedať

Respekt! nema chyby

Dr.Thrax - 31.8.2009 o 13:12

Odpovedať

Ano vsetko je to asi tak, ako si napisal. Ale skus teraz cosi o chalanoch. Mne napriklad vadia ultra ortodoxni hip hoperi co majku v albumoch fotky s tatkovym BMW a tvaria sa ze to je ich popripade maju 14 rokov a tvaria sa ze presukali cele KE… XXXXL velke mikyny a bundy z nich urobia fakt čávov ale ked sa vyzlecu clovek zacne mat pochybnosti ci to ma vobec obcianku… Vy chalani na pogrci sa tiez neiekdy viete ,,trafit“ … nie je to len o vymletych pipkach s naspulenym pyskom aby kazdy vedel co povedia to hovno… Treba na to objektivne…

Brumfun - 31.8.2009 o 13:16

Odpovedať

wow konečne niekto kto tomu dal poriadny smer a pomenoval ale pochybujem že sa nájdu také ktoré si to vezmú k srdcu….ale máš môj obdiv….

Terézia - 31.8.2009 o 13:33

Odpovedať

no toto, ani oskar nato nestačí 🙂

Maroš - 31.8.2009 o 13:36

Odpovedať

tak toto bol fest dobrý článok! na pokec chodím dosť dlho a už som si zvykla na tieto ,,inteligentné dievčence“.. sama mám 14 rokov a myslím si, že sa chovám až nudne normálne. ešte si však zabudol napísať o type ,,Som originál“, lebo to má v profile každá pubertiačka.. teda aspoň 95% profilov, čo som pozerala, je to pravda 🙂 a pritom nie je originál ten, ktorý má niečo odkopírované od iného, nie??

Romčíík - 31.8.2009 o 13:37

Odpovedať

(: tolko pravdy tam je napisane ze kebyze si to nejaka precita tak by to aj tak nepochopila a by sa aj zasmiala hihihi ja taka nie som… niektorym kockam by sa mali fakt otvorit oci ap ozriet sa zrkadla lebo prejdem na ulici a som len zhrozena

csipi - 31.8.2009 o 13:38

Odpovedať

„Sadnú preto na prvý vidlybus do Blavy, aby si v Pinku mohli za posledné drobné nakúpiť čačky, v ktorých sa potom premávajú po Auparku, aby zbalili nejakého nagelovaného metrosexuálneho playboya točiaceho si na ukazováku kľúčiky od svojej “vytunenej” Fábie 1.0 Junior.“….táto veta je super!… úplne si trafil… občas som mala pocit, že ti vlastne na babách vadí všetko, ale inak poučný článok 😛

ja :) - 31.8.2009 o 13:38

Odpovedať

moje slová , len nemám toľko talentu aby som to takto krásne napísala. Pokec vážne poškodzuje mozog. Keď som mala 15 rokov tiež som sa zaregistrovala na pokec , ale to boli ešte len začiatky tejto pokecmánie a nevyzeralo to tak ako dnes , plné sex žiadajúcich osamelých tridsiatnikov a plné zakomplexovaných a posadnutých dievčat , ktoré si myslia , že ich fotky s natlačenými prsiami do objektívu a tvárou neviniatka niekho seriózneho zaujme.

Majka - 31.8.2009 o 13:45

Odpovedať

klobuk dole, stotoznujem sa so skoro vsetkym, az nato ze teraz neviem ktore su normalne, ked si tam napisal o vsetkych co su na pokeci

j4cko - 31.8.2009 o 13:48

Odpovedať

skvely clanok – ale mas tam chyby! 😛

knihomola - 31.8.2009 o 13:48

Odpovedať

LOL super článok výborné som sa pobavil len tak ďalej.
Milé slečny, ak chcete podobný článok o chlapoch nič vám nebraní jeden napísať, možno sa pobavíme ešte viacej.
Ale vlastne to nie je kritika ale návod. Šup na záchod nahodiť zváračské okuliare, našpúliť pery, prst do úst, fajnú pózu a vyfotiť aspoň 2GB kartu.

BUciK - 31.8.2009 o 13:50

Odpovedať

a ted si udelej posledni ketegori o pipenkach, ktere ti pritakavaji a tvrdi ze jsi najsamlepsi… a bude to kompletni…cus

maja - 31.8.2009 o 13:55

Odpovedať

Krasne!!!krasne , prekrasne:D fakt konecne daky pravdivy a zaujimavy clanok:) gratulacia:D dobre by bolo dat si to na pokeci do profilu:D:D:D:D

anin - 31.8.2009 o 14:16

Odpovedať

Ešte by som rád podotkol že existuje aj komunitný portál s názvom birdz 🙂 aj o tom treba napísať 🙂

Filip - 31.8.2009 o 14:17

Odpovedať

Celkom oka článok, niekedy si dával naše nežné pohlavie riadne dole, ale je na tom kus pravdy. Myslím, že väčšiu časť to časom prejde, predsa len puberta je sviňa… 🙂 Všetko čo si písal, ale treba brať s nadhľadom a príspevky typu, prečo nenapíšeš niečo podobné aj chlapoch??? to budú práve tie o ktorých si písal… Takže v klude, nech takéto niečo vyprodukujú samé na „našu“ adresu… Som zvedavý!!!

Joshua - 31.8.2009 o 14:19

Odpovedať

Uzasny clanok tolko pravdy v nom nech zije zdravy rozum,prirodzenost,originalnost.Nic lepsie na tuto temu som necitala.skvele.

Katus - 31.8.2009 o 14:20

Odpovedať

Ako to je jedna super reportáž, klobuk dole že si si dal namahu to napisat, chvalim, odvážnim štastie praje
Lukas

Lukas - 31.8.2009 o 14:21

Odpovedať

Genialne , dal by som ti nobelovu cenu za naj. clanok ako vazne , lebo je to cista pravda .

Yossarian - 31.8.2009 o 14:22

Odpovedať

Autor clanku je urcite velmi vtipny a inteligentny muz, preto nechapem, preco sa odhodlal na nieco taketo. Je pravda, ze s niektorymi vecami treba suhlasit. No myslim , ze v spolocnosti su odost negativnejsie javy ako to, ze sa niekto rad odfoti s okuliarmi na toalete. Ale ved, kto by sa necitil ako king, ked sa mu momentalne podarilo dehonestovat a urazit tolko 14 az 15 rocnych dievcat, ktore sa asi len (vzhladom na ten velky pocet fotiek v albume) chceli niekomu zapacit.
BTW: nie kazda baba s fotkou v profile je kurva, ktora ti ho vyfajci sa 100eur.

Placebo - 31.8.2009 o 14:22

Odpovedať

dobry clanok a hlavne autor nedava secky zeny do jedneho vreca iba drvivu vacsinu z pokecu 😀 a podobnych halusiek 😀 a na margo nas chlapov myslim dodrbal tak nepriamo celkom slusne tiez 😀 congrats, treba treba 😀

Josetto - 31.8.2009 o 14:35

Odpovedať

ahoj:)tento článok je veľmi pravdivý, úprimný a aj vtipný:)vidím, že si si na tom dal dosť záležať…ja som na pokeci roky a lieky zatiaľ nepotrebujem…tieto pipky a pipkošov si nevšímam…aj ked ich je tam podstatne viac, no nie je to až také tažké si tam násjť priateľov…chodím tam pravidelne už 5 rokov, a myslím si, že pokec ma nepokazil, ale skôr mi ukázal akí ľudia naozaj sú(falošní, sebeckí, inteligencia 0,…)..a uvedomila som si, že ja taká nechcem byť…síce je pravda že skutočných,reálnych priateľov nemám, no každý sme nejaký…a kľudne ma súď…aj tak ma nepoznáš….ale ten článok sa mi vážne páčil

Veronika - 31.8.2009 o 14:39

Odpovedať

clanok je trapny … a kedze odzrkadluje intelektualnu vyspelost, body, si na tom zle a mal by vyhladat pomoc

fuy - 31.8.2009 o 14:41

Odpovedať

Rešpekt tomu kto toto čaro stvoril =)

Smooky - 31.8.2009 o 15:12

Odpovedať

mas tu same chvaly…a ja sa pridavam…ale tiez suhlasim s lyduskou..pretoze na pokeci niesu len take baby ale aj kopu chalanov-narcisov…a ich fotky ci profily su podobne tym co si tu opisal…dufam ze napises nejaky clanok aj o nich..zaujmal by ma tvoj nazor

verca - 31.8.2009 o 15:20

Odpovedať

konecne sa zasa nasiel normalny clovek, ktory nemal problem sa k tomu vyjadrit aaa tak svojsky…nooo pekny clanok…aj fotky sa ti podarilo vybrat…

p.a.t.r.icia - 31.8.2009 o 15:25

Odpovedať

Neviem či je to tým, že som až priveľký flegmatik, ale príde mi, že si vo svojom článku dosť kritický.
Pokec sa vo svojej podstate od ostatných sociálnych sieti priveľmi nelíši. Našpulené pery, trápne gestá, fotky pred zrkadlom.. to všetko vidíš všade kde sa len pozrieš.
Na druhú stranu, nie som zástanca, či už Pokec-u či iných sociálnych sietí. Dokonca tam ani account nemám (zrušil som ho z viacerých – aj v článku uvedených dôvodov).

To čo chcem povedať je, že na pokeci stretneš ľudí rôznych charakterov, a nezaslúžia si byť všetci kritizovaný 😉

now lets have a fight! :))

santa - 31.8.2009 o 16:30

Odpovedať

toto nema chybu cista pravda…. klobuk dole vystihol si to perfektne konecne niekto nieco take napisal…

ivo - 31.8.2009 o 16:31

Odpovedať

tento clanok si davam do zaloziek svojho prehliadaca,pripadne si ho vytlacim a zavesim na skrinu. 🙂

Milan - 31.8.2009 o 16:32

Odpovedať

Super, a najhorsie je, ze tato mania sa dere aj na tvarkniha.

peterem - 31.8.2009 o 16:38

Odpovedať

Už dlho sa s priateľom rozprávame o tom aké sú tieto „šupa“ pipky naivné umelé a trápne, no toto ako klobúk aj všetko čo mám momentálne pred tebou skladám dole….konečne niekto kto si všimol úbohosť tých fifleniek a keď ich človek vidí na živo ide grcať….fakt úplne super to je si trieda 🙂

nikol - 31.8.2009 o 16:39

Odpovedať

šupa vystihol si to vsetko!! Mmám rad bab ale prirodzené trošku mejkapu ale ináč natural:-) 1000 bodov za tvoj článok

adrian16127 - 31.8.2009 o 16:41

Odpovedať

este by som doplnil ze je tu novy styl pisat w miesto v, fuj sa mi to hnusi co je to za blud… myslia si ze su cool ked napise w miesto v…

ivo - 31.8.2009 o 16:49

Odpovedať

Brutal skvelý článok. Vysoko dobre som sa pobavil. Pipinky hlúpučké dostali svoje. Ešte raz – je to skvelé!

Pista - 31.8.2009 o 16:56

Odpovedať

ja neviem,či si tak strašne rozumný a máš taký talent na napísanie niečoho takéhoto,alebo to písal za teba niekto iný ale aj tak..toto je najlepšie,čo som kedy čítala:)rešpekt klobuk dole:)ale nehovor že všetky také „pózové“ fotky sú nechutné a odpudzujúce..niektoré baby sa vedia odfotiť aj pekne..ale inak súhlasim so všetkým..

Anet - 31.8.2009 o 17:01

Odpovedať

No nwm clanok je celkom fajn zasmial som sa miestami ale tiez som mal ten pocit ze zeny ten clanok trosicku ponizuje to s BMW atd to tak vobec byt nemusi…videl som uz nejedneho chlapca odfoteneho s velkymi okuliarmi ktore by som si na seba nedal,alebo s tymi naspulenymi perami…Mne je to osobne jedno ako sa dievca odfoti ci sa odfoti X-krat alebo nahadzuje nejake gesta ja mam rad dievcatta take ake su :)ci sa odfoti s prstom v puse nahodou to mi pripadalo sexi :P..Myslite si co chcete,bez dievcat by nic nebolo ono :*

Miro - 31.8.2009 o 17:04

Odpovedať

co ti ja viem…sak ked si preyriete tie profily na azete tak je tam aj kopec opacneho pohlavia v podobnych pozach a ked to niekto nemusis a chce z toho grcat nech si hlada lepsiu zabavu. Sak kolko ludi tolko chuti.Zaujimave ale je, ze sa ti tento clanok vobec chcelo pisat,ked uz si taky cooler,co vie len kritizovat.

esparavel - 31.8.2009 o 17:14

Odpovedať

Tieto prikrášľujúce fotky z „MySpace uhla“ sú fenoménom doby. Zaujímavý článok na túto tému: http://firstmonday.org/htbin/cgiwrap/bin/ojs/index.php/fm/article/view/2539/2242
Ad ponižovanie žien. Dievčatá, ženy. Každý človek, ktorý sa pozerá okolo seba, príde k názoru, že značná časť dnešnej mládeže *bez rozdielu pohlavia* má v hlave na*rané. Autor je prosto heterosexuál, ktorého snaha nájsť si priateľku na pokeci skončila krutým fiaskom a trpká príchuť tejto skúsenosti sa prejavila aj v článku.

bruno - 31.8.2009 o 17:19

Odpovedať

bruno: nemyslim ze autor hladal priatelku na pokeci. ved niekolkokrat spomenul ake dievcata sa tam vyskytuju a pochybujem ze by o take mal zaujem.
clanok je paradny myslim ze to vystihuje problematiku dnesnej mladeze 😀 iba suhlasim s tym co tu uz bolo parkrat spomenute a to ze to zavana diskriminaciou zien. Je pravda ze vacsina chalanov na fotkach nespuli pery ale tiez existuju napriklad hip hopom naruseni jedinci alebo podobne pripady ktore by tiez bolo fajn obcas spomenut 🙂 ale cenim si ze si vsetky baby nehodil do jedneho vreca a spomenul si aj tu mensiu cast nas normalnych ktore mame voci tej epidemii imunitu 😉

hmm - 31.8.2009 o 18:18

Odpovedať

Super clanok, su tam zobrazene presne tie holky ktore neznasam (pokec-holky) ale aj napriek tomu si myslim ze autor tieto dievcata dost ponizil nehovorim ze by im to neprospelo ale ako sa uz pisalo v niektorych komentaroch skatulkovat zeny hodnotit ich nie je to prave orechove. Zamysleli ste sa niekedy nad tym aky velky vplyv na nas mate vy muzi? Ak jeden chlap ponizi zenu ona ma potom problemy so svojim sebavedomim do konca zivota teda pokial nenajde lekarsku pomoc (psychologa) aby jej s tym pomohol. Myslite si ze za vsetko mozeme my zeny ze vy ste jedinecni a mate pravo sa na nas pozerat prave z takehoto uhla. Mate pocit nadradenosti len preto ze ste muzi? To akoby sme boli cosi menej a popritom je to zena co si v zivote vsetko odnesie. Viem, vyznie to trochu feministicky ale po mojich skusenostiach a skusenostiach mojich znamych si co to dokazem uvedomit a zhodnotit ze vlastne chlapi su v tomto smere mozno aj o cosi horsi nez zeny. Co ti pokec-chlapci? Poculi ste niekedy tie „duchaplne rozhovory“? Typu tu som bol na takej chate no tak som sa z*ebal ze konec som 4x tykoval hahaha dzive ne? A este taka holka tam bola ci kokos take kozy mala sak mi aj dala ne ta tak fajne som si aj za*ebal trebalo by zopakovat. Alebo boze vidis ju? vyzera jak ku*va jezi jej tu presahuje 1mm tuku ta ta je tlsta jej ide jedno oko doprava druhe dolava alebo skuli jej zle stoja vlasy ta ma jednu nohu kratsiu nez druhu…. A podobne….. Kde su skutocne city? Kde su tie casy kedy muzi boli gentlemani a o zene si nedovolili cosi take povedat na verejnosti? Co sa stalo s chlapmi co si zenu vazili a ked si slubili ze sa budu miovat v dobrom aj v zlom v bohatstve aj chudobe az kym ich smrt nerozdeli tak to aj dodrzali? Myslim si ze aspon stvrtina z nas zien sa nad sebou dost hlboko zamysli aspon raz za zivot tak to konecne skuste aj vy a potom sa odvazte posudzovat. Je to presne tak nemozes zit s nim/nou ale ani bez neho/nej.

Lexandra - 31.8.2009 o 18:30

Odpovedať

ako toto je prosto cista pravda obdivujem toho co tento clanok napisal

Frodo - 31.8.2009 o 18:44

Odpovedať

Tak toto je asi bomba tohto vecera…jakoze vazne super clanok…. pri citani som celu dobu pokyvkavala hlavou hore dolu…. pravda pravduca…darmo 🙂

MAJKA - 31.8.2009 o 18:50

Odpovedať

ty vole XD trafil si klinček po hlavičke myslim že ak toto nejaka z nich čitala tak si sadla na riť alebo šla plakať maminke na rameno xD

Adu - 31.8.2009 o 18:51

Odpovedať

…Bude na tom nieco pravdy. ale je este nieco horsie.. Chlap v spodaroch / uterák pred zrkadlom… TO JE PRE MŇA KONIEC.. 😀 😀 😀

cuzzio - 31.8.2009 o 18:51

Odpovedať

myslím, že tento článok sa šíri/l strašne rýchlo, fakt dobrá práca, rešpekt
@esparavel: To asi tak, ako keby som ti ja teraz povedal, že keď sa ti nepáči, tak nekomentuj
On to písal, pretože blog existuje aby dával príležitosť vyjadrovať autorove pocity a názory. Prepni kartu naspäť na pokec a túto zavri.
____
aby som sa vyjadril obšírnejšie: Netreba hádzať všetky dievčatá do jedného vreca, ako tu už pár ľudí spomenulo, ale kopu vecí si vystihol.
Ja som riešil situáciu presmerovaním sa na facebook 🙂
btw: niekto spomínal modifikáciu písmen v=w … prikladám celkom nechutnú vec a to je ch=x a blbé je to, že to vidím dosť aj u chalanov…

westo - 31.8.2009 o 18:53

Odpovedať

hmm vazne pekne napisane.. a pokec sucks!

david:) - 31.8.2009 o 18:58

Odpovedať

Toto by si mali povinne prečítať všetky tie sliepky čo chodia na pokec…svata pravda !!

mino - 31.8.2009 o 19:53

Odpovedať

Clanok celkom ujde, ked subjektivne nehodnotim jeho pointalny obsah alebo ako to nazvat. Ovsemze, pokec je stranka, kde sa sustredia najvacsie hovada Slovenska a okolia, ale chodim tam aj ja i ty a rovnako x dalsich ludi, ktori tam netravia cas s cielom vyslovene ze traposit a ukazovat internetovemu spolocenstvu svoje priblble fotky. Dost imbecilne hadzes vsetkych do jedneho vreca (to sa aspon prejavuje v tvojom clanku) a celkom ma ako dievca nahnevalo, ze sa sustredujes iba na tu zensku cast. Nie, nie som feministka, jednoducho sa ma to mierne dotklo.
Sorry, chlapci, ale trochu to s chvalou prehanate. Ironicky vie pisat kde-kto a citala som aj veci viac na urovni. Nevravim, ze to bolo zle, len celkovy dojem dost pokazila ten frustracny podton, ktory z toho zaznieva. Prvoplanovo kritizovat vie kazdy, ale konstruktivne.. to je uz tazsie, vsakze.

Lubica - 31.8.2009 o 21:26

Odpovedať

no proste uzasne, perfektne, a hlavne VYSTIZNE…clovece ty si ale kus mudreho cloveka, este som nestretol cloveka ktory by sa tak stotoznoval s mojimi nazormi a tu je ich hned vela…no a ked som si cital komenty tak mensie vysvetlenie: clanok nie je ponizujuci k dievcatam (len hovori pravdu o väcsine)a uz VOBEC NEHADZE VSETKY DIEVCATA DO JEDNEHO VRECA lebo sa rozumie samo sebou ze cest vynimkam (skoda ze ich je tak malo), a pise preto o dievcatach lebo je chlap…a ktory heterak si uz len dnes vsima rovnake pohlavie? takze rovnaky clanok o chlapoch moze napisat na oplatku nejake dievca…ale spät k veci, uzasne vyborne prekrasne neuveritelne…to by si zasluzilo cenu: clanok storocia a to doslova, v zivote som nieco tak super necital…teraz som si spomenul na codyho z krok za krokom to je proste trochu vymatlany ale spravny chlap, ne ako JT

hippies - 31.8.2009 o 21:32

Odpovedať

Njn je to tak 🙂 silne suhlasim… a velmi dobre napisane, ako by si mi cital z duse 😉 avsak je to skor az na zaplakanie aka nizka inteligencia sa tu nachadza… neviem si predstavit svet za par rokov ked mu budu „vladnut“ ludia typu pokec… apokalypsa caka 😛

TunerX - 31.8.2009 o 21:37

Odpovedať

clanok nie je az taky dobry, ako vsetci ludia pisu, povedal by som ze hlboko podpriemerny, snaziaci sa velice zaujat. ze by si nemal ziadne negativne komenty? urcite ich mazes… kritizujes ludi, ktori pisu na plochu, ze chcu zaujat? nemyslis, ze teraz robis to iste? este k tomu hadzes vsetky baby z pokecu do jedneho vreca, prito tebou popisovanych je tam ovela menej ako 50% z celkoveho poctu. snazis sa zaujat, no mal by si pisat radsej o sebe…

Dodow - 31.8.2009 o 22:01

Odpovedať

Teda mne sa to zda trochu kruté k tým dievčatám.Ja som tiež chodila dosť často na pokec (nikdy som tam nemala takéto fotky),ale mám skúsenosti s chlapmi,s chlapcami ktorí mi vypisovali hneď ako som sa prihlásila a hneď prvá veta bola napr. dáš si so mnou sex? al. môžeš mi ho vyfajčiť? a pod.A keď som si pozrela fotky niektorých takýchto úchylov…vyzlečený do pol pása,nechutné grimasy,ktoré majú byť akože sexi…určite si myslím,že takýto článok by sa mal napísať aj o chlapoch,aby tento nevyznieval tak moc ponižujúco voči ženám,mladým dievčatám.A s tou poslednou vetou súhlasím najviac „na svete je veľa debilov,ktorým sa to páči“…až príliž veľa!

Stanka - 31.8.2009 o 22:43

Odpovedať

Dobre vystihnute, ale mlade/mladi za to nemozu, ono je toto cele vysledok systemovo vymakanej gumarne na mozgy. Rodicia su izolovani od mladyc, len dru a boja sa potom mladych trochu usmernit, v Irsku je to trestne lebo hned si uchyl, takze deti ti mozu aj na hlavu srat a nemozes im nic..
Co cakas ze potom z takejto odtrhnutej generacie bude?
Myslis ze su stastne tie deti?
Pretoto sa mi moc nechce mat rodinu..

firex - 31.8.2009 o 23:03

Odpovedať

Presne , doneste lavór …

žabiak - 1.9.2009 o 08:51

Odpovedať

stavim sa ze 80% ludi co napisalo tieto komenty dodnes chodia na pokec a prezeraju si profily tychto beznadejnych dusi…

petrik - 1.9.2009 o 09:40

Odpovedať

genialne, karma + 5l! :)))

juraj - 1.9.2009 o 10:20

Odpovedať

podľa mňa..ten čo tento článok písal.. je dosť zakomplexovaný…

liza - 1.9.2009 o 10:48

Odpovedať

tak s tymto nazorom sa stotoznujem na 70% … a teraz dovody:
1. To, ze tam pisal o dievcati, ze je jednoducho tlusta, tak to je veruze postoj debila, sorry, ale je to tak.
2. „fakt“, ze nam chlapom ide IBA o sex je dalsia debilina. Ked o to ide autorovi clanku, nech sa paci, ale nech tam nezahrna nas vsetkych, lebo neuverite, existuje aj par chlapov, ktori nie su plytki. (BTW, to, ze si ho nevieme zaobstarat sami je takoj somarina teoreticky … porozmyslaj)
3. pekny clanok, ale bolo tam pisane LEN o dievcatach … a kde si nechal chlapcov? … texno typkof, hop supeov, nozkarov a tak dalej … debilnov so stojecikmy, velkymi prackami, nagelovanymi vlasmi, okuliarmi D and G sfotenymi v hajzli pred zrkadlom, ale s napnutymi (nie)svalmi… Netreba clanok orientovet LEN na jednu konkretnu skupinu, ale globalne.
Dakujem …

Pietro - 1.9.2009 o 11:08

Odpovedať

Výborný článok.Musím oceniť tvoj dôvtip, iróniu.Verím, že sa tam mnohí našli. A to si ešte nespomenul perly Pokecu ako awoojky, dník, nwm,mojko, dowi a podobne.

peelie - 1.9.2009 o 14:20

Odpovedať

… nam ide iba o sex … – tak pri tomto tuna som sa zacal smiat na plne pluca 😀
A teraz k clanku. Az na par veci sa zhoduje s mojim nazorom.
Co naozaj nemam rad tak to je uz spominane ˇˇriadenie sa podla inychˇˇ … ak chodite napr. na tanec alebo nejake bojove umenie, prosim , robte to co ludia okolo vas, nech sa lubi. Ale nie to, co je spomenute v clanku.
Kadeco by som chcel povedat k hlupostiam dnesnej doby ale to uz nepatri ku komentarom clanku 🙂

Quel.dorei - 1.9.2009 o 14:27

Odpovedať

normálne ta obdivujem 🙂

piry28 - 1.9.2009 o 14:29

Odpovedať

Pekne povedané. Môj názor na celý pokec sa do bodky zhoduje, len som nedostal taký dar reči.
Myslíte si, že autor ponižuje ženy ? Tie ženy sa zjavne ponižujú samé.
Autor sa zameral na ženy, pretože prirodzene je na opačné pohlavie a možno ho mrzí, že navonok pekné dievča je zvnútra tak zhnité.
Myslím, že nás je takých viac, ktorých to mrzí a nebudeme predsa písať o chalanoch.

Možno skôr, či neskôr každému dojde, že doležitejšie je to, čo je vnútri. Ale to už tu asi my (ktorým sa to hnusí)nebudeme. Smola. Však keď by som si mal
predstaviť, že s niekým takým by som mal existovať celý svoj život, bozechran este keby mala byť matka mojich detí, tak to asi radšej odídem na
opustený ostrov s bedničkou piva a keď pivo dojde tak sa nechám niečím zožrať.

Však kto Vám milé, urazené slečny zakazuje napísať niečo o chalanoch?
Píšte, rád si prečítam VÁŠ pohľad na (ne)ideálnych mužov :), lebo zatiaľ podľa všetkého Vám ten citujem: “ nagelovaný metrosexuálny playboyboy
točiaci si na ukazováku kľúčiky od svojej “vytunenej” Fábie 1.0 Junior“ všetkým vyhovuje, lebo do teraz som o opaku nepočul.

Autor len reálne zhodnotil Vás a ponižené sa cítia tie ktorým priamo zaťal do živého. A prosím Vás, nemusíte sa báť predsa len sa ešte nájdu aj dokonalé dámy,
takže autor ani ja na 100% žiadnym komplexom netrpíme 🙂

Misisiak - 1.9.2009 o 14:43

Odpovedať

poviem ti pravdu… ked som to zacala citat, mala som pocit ze si namysleny debil a tvoj clanok sa mi zdal dost ponizujuci voci babam ktore si tam opisal… ale potom som si uvedomila, ze mas vlastne pravdu… mala som kamosku, ktora bola zavisla na pokeci…bolo to tazke obdobie, musela mat cim viac komentarov od chalanov, ktorych v zivote nevidela, zalezalo jej na tom, aby mala co najviac priatelov, miliony svojich fotiek v albumoch s nazvom „j@“, „ked mi sibe“ a neviem ake blbosti este,stracala kontakt s realitou…nastastie je z toho von… ale ja jej dakujem, nikdy som pokec nemala rada a od skusenosti s nou ho doslova nenavidim…
avsak s niektorymi vecami co si napisala nesuhlasim… to je uz vec nazoru…baby ktore si spominal a trefne zatriedoval do skupin potrebuju skor pomoc…ale to by si museli samy priznat, ze toto je chore…
mohla by teraz nejaka holka napisat clanok o chalanoch… pretoze aj medzi vami sa najdu tisice takych, ktori maju uzasne fotky svojich nafuknutych svalov, na ktoych su samozrejme hore bez, alebo maju na hlave tie obrovske silty, a dokonca aj tebou spominane okuliare… a prve co ti napisu je sebavedomy navrh na sex, fajku, ci ziadost o zaslanie tvojich krasnych nahych fotiek..cize aj mnohi chalani uz maju mozog poskodeny dnesnou dobou a pokecom…pretoze babu, normalnu, ktora nie je len obycajna k****, ktora ti na pamiatku nenecha ziadnu pohlavnu chorobu (ktoru jej zanechal nejaky fesak z diskoteky), babu, ktora ti nebude robit hanbu ked sa bude opita tackat po namesti a zobrat od niekoho cigy, taku babu s ktorou by chcel mat chalan vazny vztah, taku na pokeci nenajdes…a ak aj ano, tak to je teda zazrak…ale je mi jasne, ze chalani na pokeci taku babu ani nehladaju..petoze, ano, v tomto pripade im ide iba o sex…
🙂

zuzka - 1.9.2009 o 14:45

Odpovedať

no k tym tucnym ludom…bol by si prakvapeny ze za to niekdy naozaj moze genetika, dokonca su aj choroby kedy cloveknemoze prestat jest a musia pred nim na zamok zamykat chladnicku, lebo by sa ujedol k smrti
tak nesud ked nevies a radsej sa pozri do zrkadla na seba a spytuj si svoje svedomie, lebo z niektorych Tvojich vyjadreni ako ze baby ktore chodia na pokec si nevedia na seba zarobit mi pridu dost diskriminacne… ja zasa mozem povedat ze vseci chlapi ktori chodia na pokec si nevedia normalne zbalit babu a musia jej za to platit

Trdlo - 1.9.2009 o 15:00

Odpovedať

a mohol by si byt trochu citlivejsi- ja osobne poznam ludi ktori za to ze su tucni nemozu , dokonca su pre to na invalidnom dochodku, a mne zasa pripadas ty ako povrchny cinik s prazdnym vnutrom

Trdlo - 1.9.2009 o 15:03

Odpovedať

Zakopany pes je v tom, ze na Slovensku plati: Nos co sa inym paci. V normalnych krajinach ako je UK alebo Japonsko plati: Nos co sa paci tebe. To znamena ze na slovensku nemaju vlastny styl. Viem to z vlastnej skusenosti: Byvam v UK a na 2 tyzdne som isiel na SVK koly skuskam. Po centre (KE) som isiel s vypulenymi ocami……kazdy ako vajce vajcu!! Ja mam vlastny styl a v UK v pohode ale na slovensku vsetci na mna pozerali ako na mimozemstana a proste hroza……V UK som vydel vselico: napr. 2 dievcata v spinavych teplakoch a roztrhanych trickach (to mali naschval), v skole tiez je kazdy iny a na slovensku som si ani cierne trochu uzsie nohavice nemohol zobrat lebo vsetci zacali na mna pokrikovat ze som EMO xD

Strimy - 1.9.2009 o 15:08

Odpovedať

noo mne sa ten clanok osobne 🙂 pacil oskara 🙂

matrik - 1.9.2009 o 15:41

Odpovedať

ha ha ha… pravda pravduca.. ale kazda minca ma dve strany.. aj „muzi“ na pokeci by sa zisli spracovat :)))

sichma - 1.9.2009 o 15:49

Odpovedať

brilllantne….tak surové a nekompromisné nazvatie pravým menom stoky,v ktorej žijeme,až je to do plaču…

hyppolyta - 1.9.2009 o 17:08

Odpovedať

myslím že akýkoľvek komentár typu „stotžňujem sa s týmto názorom“ je zbytočný…je to fajn článok a ako vidím, podaktorí by asi nemali takýto názor na Pokec, keby si neprečítali tvoj článok…a v tom vidím podstatu tvojho článku, že všetci sa hrajú na samých seba, pritom idú v rovnakej rade za sebou ako ovce….no musím uznať, že píšeš pútavo!

AdMich - 1.9.2009 o 18:08

Odpovedať

Tak to si vystihol aj ked kazda z nas je taka ae nemam rada hentake baby preto ani take fotky nemam xD ae kolko ti trvalo kym si na toto prisiel podla mna kratko xD

MatQa11123 - 1.9.2009 o 19:40

Odpovedať

Zdravím..chcela by som k tomuto celému povedať, že autor tohoto článku sa určite natrápil keď toto všetko písal, ale ako vidím nevyšlo to na zmar. Väčšina ľudí, čo tu reáguje sú chalani a preto mám na vás jednu otázku.Všetci (takmer) sa tu vysmievate a dávate tomu géniovi za pravdu, že baby sú len zakomplexované chudery, ktoré si takto zháňajú nejakých nabijákov na to aby im mal kto platiť kredyt, aktivovať plusko a podobne.Vlastne áno dávam mu za pravdu v tomto aj ja, ale prečo potom vy CHALANI( CHLAPY ČI CHLAPČEKOVIA)nám zakomplexovaným chuderám vždy napíšete? Drvivá väčšina RP čo dôjde niekomu na pokeci sú typu, že SEX za FO a podobne…myslíte si, že my žiadame po vás aby ste nám vypisovali a trápili nás preto, že máte chúťky??NIE!!Na margo všetkých chlapov aby ste sa nenahnevali, nehádžem vás do jedného vreca(isto nie).Ale to, že my sme len zaškatuľkované babiky, ktoré vedia len špúliť pery a podobné veci, že každá fotka, ktorú mame na pokeci je vyretušované(mimochodom v mojich albumoch nenájdete takú ani jednu) a podobné veci čo napísal pán inteligent, to nieje tak úplne pravda. Myslím, že každá baba sa chce nejakému chalanovi páčiť a ak sa vám zdá trápne keď sa nejaká kočka odfotí s našpúlenými perami, tak jednoducho to nekomentujte, zavrite profil užívateľa a hľadajte takú, ktorá vám vyhovuje.Veď predsa na pokeci je toľko báb, ktoré ani albumy nemajú a ani profilové fotky. Tak ak vám to pasuje viac, nech sa páči. A budiš SPOKOJNOSŤ… to je z mojej stránky všetko. Treba sa len zamyslieť nad tým, pre koho sú tie fotky fotené a že tomu, komu sú určené ten je s tým nadmieru spokojný. pa

mima - 1.9.2009 o 23:06

Odpovedať

HeJ AdMin…. AKý Máš NiCk nA PoKeCi? Awoj Lubquam Vás 3eeeTkYCh mooooooCiNKooooo :-*:-*:-*:-*:-*… Ale nie…. Fasa článok som sa nasmial:D Ale až dokiaľ som si neuvedomil že táto komédia je vlastne čistá realita:-/ Ale článok super:D:D:D

RAMMSTEIN16 - 2.9.2009 o 07:24

Odpovedať

Musím súhlasiť s tým trefným článočkom , ale netreba hádzať všetko do jedného pytla. A aj tie dievčatá ako koľvek môžu byť naivné a robiť si pripečené fotky( aj mne to lezie na nervy, ale prečo nie, aspoň si ich poriadne pozriem a hneď si utvorím nejaký názor 😀 ). Ale treba ešte dodať, že ide o „začarovaný kruh“, v ktorom chalani chcú sex a baby sa stávajú kurvičkami. Keby dostalo každé pohlavie to čo chce ( sex, vášeň, lásku, rozkoš… ), tak by som sa toľko nenasmial na vtipných komentoch, falošných formičkách, menšom divadadle a podobne …Bola by kopa nudy 😀

juniorkk - 2.9.2009 o 11:49

Odpovedať

Som veľmi rada, že sa našiel niekto, kto sa k tejto problematike vyjdril. Lebo väčšina ľudí pokec len ospevuje, dokonca už aj reklamy v telke zachvátil nový pokec,jeho beta verzia. A je dosť smutné,keď tam človek vidí napríklad 10ročné deti, ktoré chodia zo Zoznamky a hľadajú tam niekoho na písanie. Však namiesto toho,aby trávili čas s ich rovesníkmi, radšej chodia na net a ani nevedia ako, ale postupne sa z nich nestáva nič iné ako maniaci. Smutný pohľad je aj u nás na škole,kde máme voľný prístup k netu cez prestávky a kopa deciek sa do učební nahrnie a všetci automaticky zapínajú poke. No jednoducho hnus. Som veľmi vďačná za tento článok, ale bohužiaľ si myslím, že túto „pokecovú vlnu“ jeden článok nezastaví. A jasné nájde sa tam aj kopa chalanov, ktorí nás svojim správaním môžu poburovať. Ale v tomto článku predsa išlo hlavne o to, aby sa aspoň časť tých deciek spamätala a ak teda niekto chce zachádzať do úplných podrobností,tak kľudne. Stačí napísať nový článok a ja si ho potom veľmi rada prečítam.

Ivana - 2.9.2009 o 18:19

Odpovedať

rozhodne súhlasím s Mackou 🙂 ten článok je prosto a jednoducho geniálny 🙂 a posledný odsek ma dostal úplne… a tá debilita sa šíri… neuveriteľne rýchlo… ľudia, ktorí ešte prednedávnom boli super a normálni, sú zrazu viac ako ja alebo ktokoľvek iný, lebo
a) majú chalana s BMW/ Audi…. poprípade babu z bohatej rodiny
b) oni sú HIP-HOPPERI/punkáči/ja-neviem-čo-ešte, s nimi sa predsa nemôže nikto rovnať
c) ja mám o 2 kilá viac, ako ona…. PREBOHA, mala by som sa zakopať!!!
d) nechodím sa každý piatok/sobotu/nedeľu (s prepáčením) ožrať do nemoty do najbližšej krčmy
e) mnoho iného….

Nie je to celkom k téme pokec, ale tiež sa mi z toho chce grcať…..

Nie som dokonalá, viem…ale takého človeka ešte nenašli…. aspoň myslím, ale možno som úplne out…

Suny_Yuki - 2.9.2009 o 18:25

Odpovedať

Suhlasím, ale nie tak úplne…. Komentáre s ktorými sa stotožňujem: Pietro, Suny_Yuki. Možno aj dajake ďalšie, nečital som všetky, sry nechcelo sa mi… 🙂
A to ešte autor nespomína iné chatovacie stranky ako napr.: Boom… a iné, isto je ich aj viac, nejak extra také stránky nevyhladávam.

Ja xD - 2.9.2009 o 22:28

Odpovedať

Hahahha :DDDD tolko som sa dlho nenasmial kamoo 😛 ale mas recht povedal si vsetko co bolo potrebne 😀 furca stoji za tvojimi slovami 😀 mier

Furca - 3.9.2009 o 16:09

Odpovedať

chlapče..tebe by som niekedy ruku podal napis miD::D//100bodou

foSa_pb - 3.9.2009 o 16:20

Odpovedať

Úprimnosť sa cení… 🙂

katka - 3.9.2009 o 16:45

Odpovedať

Fest peckaaaaaa ty kks ty si dobry 😀 byma zaujimalo koľko času si tomu venoval 😛 ale po p**i to je 😛

Nataly - 3.9.2009 o 17:59

Odpovedať

nuz naozaj neviem co dodat :D……. ale vies co casto pocuvam???? ze som pekne dievca a bla bla bla ….. ale!!! ze vobec neviem byt trosku viac ako tie pipky…..z toho plynie ze naozaj tie pipky musia byt a vy ich zboznujete inac by som fakt nemusela pocuvat divne komentare k mojej osobe….. ale clanok sa mi paci 😀 si fajn …mozno

vladimíra - 3.9.2009 o 18:03

Odpovedať

Toto by si mohli precitat Ty co schvaluju fotky na pokeci. udajni admini ktorí sa asi fest nudia

michal - 3.9.2009 o 18:34

Odpovedať

super , paradka :D:D uznavam ta.

Ferplej - 3.9.2009 o 18:43

Odpovedať

negatívne komentáre sa mažú? 🙂

LF: Mazu sa blbosti a prehnane vulgarne prispevky.

Margaret Tetcherova - 3.9.2009 o 19:04

Odpovedať

kamo ty si teraz tak inteligentne zavrazdil cely ten system ze az ti zavidim tvoje arogantne retoricko-ironicko-satyricke schopnosti..cista pravda a este k tomu bombovo podana;))

tyypek - 3.9.2009 o 20:15

Odpovedať

smekam z hlavy pomyselnej klobouk,bravurne napisane 😉

TheeBack - 3.9.2009 o 20:16

Odpovedať

a je to tu. už si to dávajú do svojich profilov, myslím, že to si nechcel, ale budiš. plne s tebou súhlasia, no na druhej strane sú na pokeci 12 hodín denne.

r - 3.9.2009 o 20:17

Odpovedať

Co viac dodat iba ze super 🙂

Luk! - 3.9.2009 o 20:18

Odpovedať

Kamrade nechce sa mi citat tie komentare ale ty si moje nove bozstvo nie ja v Boha verim, ale toto ja nenavidim… KED MI NIEKTO CITA MYSLIENKY!!!! ale mas 250% pravdu.

Peter - 3.9.2009 o 20:25

Odpovedať

nemozem si pomoct ale mam pocit ze autor je rovnako zakomplexovany ako tie dievčata a zeny o ktorych vo svojom članku piše,.. prečo ma človek nutkanie riešit inych ludi? prečo ma nutkanie strapnovat ich? nechapem,.. kazdy sa sprava tak ako to uzna za vhodne, to ze sa mi to nepači ešte neznamena ze o tom napišem takyto članok,..
ano nehovorim ze v niektorych veciach autor nemal pravdu ale na pokeci sa nachadza vela roznych ludi a škatuklovat ich len podla toho ake maju fotky je trochu moc nemyslite???

mailos - 3.9.2009 o 20:29

Odpovedať

hi, zdravim ta z radia_fm

tvoj clanok je neuveritelne pravdivy, patri ti moj obdiv, rozoslal som aj mailom na svojich kolegov…

caw

LF: Dakujem. Inak mail som zmazal kvoli spambotom.

misho_fm - 3.9.2009 o 20:34

Odpovedať

tak autor tohto celého asi vedel čo píše. mal vo veľkej časti pravdu ale zas v niečom nemal pravdu. niektoré baby sú fakt slušné ale tých je už len fakt málo lebo každá chce len peniaze autá a podobne. ten chalan ktorý toto nemá je pre ňu len chudák a ani o neho nezakopne. s týmto musí veľa žien súhlasiť. nájdu sa ešte aj tie s vyšším IQ a zdravým rozumom ale tých je pomenej. ale k veci tieto bábiky 15 ročné keď sa niekde premávajú to je otras a najhoršie je na tom že si myslia že aké sú krásne.

miky - 3.9.2009 o 20:36

Odpovedať

Och, tak to je vazne nadhera. Uplne suhlasim s tebou, tie fotky nemali chybu, je to tak ako pises.

SuomiFinland - 3.9.2009 o 20:55

Odpovedať

kokos nikdy som nic vystiznejsie necitala klobuk dolu !!!!!!!!!!!! FB :):):)

kika - 3.9.2009 o 20:55

Odpovedať

vau, velmi vystizne, trefne a k veci. My tu o tom vsetkom ale vieme, ono by to trebalo pretlacit ku kompetentnym, skus si dat odkaz na pokeci na tento clanok… ale to budes musiet castejsie vymazovat komentare

lenka - 3.9.2009 o 20:57

Odpovedať

miestami trošku pritvrdé, no v podstate celé pravdivé… a je naozaj pravda, že rovnaká diagnóza postihuje aj mužské pokolenie… ešte len počkajte čo nám tie decká spravia s facebookom 😉

tomasitko - 3.9.2009 o 21:17

Odpovedať

:)) Tak tak davová psychodza útoči na veľa ľudí ..ale upozornenie.nie každá baba je na mozog a musí za každú cenu zaujať…:) Ale naplno s tebou súhlasím 🙂

Maťa - 3.9.2009 o 21:18

Odpovedať

Absolutne genialna vec !! idem to asi vytlacit 100x a rozdam to vsetkym babam v skole 😀 …100 bodov !!!

Vavro - 3.9.2009 o 21:57

Odpovedať

súhlasím, ja som si to uvedomila už dávno, ale keď už to im nevadí, že sú také úbohé tak mne už vôbec nie 🙂

ALE nabudúce skús napísať aj niečo typu „prečo majú chalani v albumoch svoje úžasne vypracované telo, futbalistov a rôzne hviezdy ktorých „milujú“ aj keď ich v živote nestretli..a pod.“ diki 🙂

myš :) - 3.9.2009 o 22:55

Odpovedať

Ak dovolis, tento clanok budem publikovat vsade kde sa da, lebo je jednoducho GENIALNY!! 😀 uplne suhlasim !

gila1 - 3.9.2009 o 23:48

Odpovedať

Nepáči sa mi to, čo si písal. Urážaš a ponižuješ ľudí na základe ich výzoru, pritom nič nevieš o ich vnútre, citoch, problémoch, intelekte, rozhľade….. Chcela by som vidieť tvoje fotky (hoci aj z domu z albumu) a tiež si v hlave za chvíľu pre teba vymyslím kategóriu a bez milosti a bližšieho poznania ťa zaradím.
Ponižovaním iných ľudských bytostí si si u mňa sympatie nevyslúžil, a to som nevidela tie fotky.

Paula - 4.9.2009 o 06:53

Odpovedať

olalaaa…niekto ma literarny talent..no jasne aj ja chcem vyzerat ako Paris Hilton, len ta blond este nie je ono..A co sa tyka Angelini Jolie, uz pracujem na plnych perach..a inak kozy mam tak 4ky – chapes Pamela Anderson.Medzi nami „dievcatami“ tie hlupucke 14ky a vsetky tie kurvicky to aj tak nepochopia..a trochu ma rozosmialo, ze aj napriek tomu sa to vam chlapom nesmierne paci..nevadi..no, ano, samozrejme, mas svatu pravdu..napad za milion!len skus trochu zj***t aj chlapov..lebo z nich grcame my ostatne..:)

Kačena - 4.9.2009 o 08:19

Odpovedať

🙁 Zabudol si tam dať kategóriu: BABENKY S POLOHOLÝMI KOZENKAMI. Pokec je takým malým LEGÁLNYM rajom pre pedofilov. 12 ročné predčasne vyvinuté dievčatká si prsia pritačaju k sebe aby na fotečke mali čo najvačší a „najšťavnatejší“ výstrih a k tomu bonus- obrovské namachlené nevinné očičká. Nevadí, že sa na nich niekde doma odbavuje 50-ročný starý chudák (pretože fotky sú, samozrejme, v otvorených albumoch). Ja ked to vidím, tak mi je to luto ;( Lebo ony si vobec neuvedomuju, že zo seba v svojich 12tich ,13tich rokoch robia čupky… :((( Inak pokec nezatracujem, moja kamoška sa tam zoznámila so svojim terajšim priatelom a su spolu velmi stastní – nepotrebovala na to fotku s našpúlenými perami ani hlbokým plným výstrihom 😉

saš - 4.9.2009 o 08:40

Odpovedať

no konec… este teraz nevim co si mam o tom myslet… ten chalan mi asi pozeral do hlavy bo tam napisal absolutne vsetko co si o pokeci myslim…. ja nemam asi ani co dodat… ale dostal som inspiraciu a idem na ten pokec a budem prehladavat profil za profilom a kazdej ktora bude splnat co i len jednu kategoriu poslem tuto linku hotovoooo konecne sa mam ako bavit. A na margo tej co sem pisala ze preco autor nespravi nieco podobne na chalanov: to nie je take jednoduche bo len baby su tak rozmanite ze sa da o nich pisat a pisat… s nami muzmi je to trosku tazsie pretoze to co som mal tu cest vidiet na tom … pokeci tak niekedy mam pocit ze to ani nie su muzi a ak ano tak sa za nich hambim maju sice „sexi“ fotky sami svalnac cool j***c a podobne discipliny ale ako autor spominal su to len obyc. bukvice, metrosexuali co si tocia klucik od svojej Juniorky. Ved co to je za idiota co je schopny dat 1000€ za fajku vo svojom super aute len okolie „BA,TT“ a pod. za tie prachy idem do bordelu a to co by mi tam za ne povystrajali radsej ani nebudem rozmazavat… inak nechce nejaka ohodnotit mojho na skype? alebo nebodaj sexi stretko za FO?… to co uz je? kam sa na pokeci pohnem nevidim nic ine len toto, no ale nebol som este v miestnosti LDI pre deti… skusim ale ak tam najdem nieco v tom zmysle ze by chcel nejaky dobry vysportovany ujo odprevadit nejake dieta do skoly tak asi podam oficialnu staznost a peticiu za zrusenie pokecu!!! uf je toho este mnoho co by som chcel na tuto temu povedat ale asi by to bolo rovnako dlhe ako ten clanok… Cest autorovi a klobuk dole a idem ja na ten pokec… nech sa trosku zabavim…. PAPA.

digitalworm - 4.9.2009 o 09:14

Odpovedať

úplne si to vystihol, ja som sa prihlásil z toho dôvodu na pokec, aby som si našiel neaké pekné dievča, všetko je to zbytočné, pretože už len tie fotky odrádzajú a ked vidim album z nazvom ja alebo neakym podobnym, to iste, len skoda, ze s tych fotiek musim „grcat do hajzla“

filip - 4.9.2009 o 10:45

Odpovedať

Noooo, tiež som sa dobre zasmial, pobavil. V istých momentoch je to pritiahnuté za vlasy rovnako ako celá téma, ale splnilo účel a dovolím si povedať, že to môžem vziať ako relevantný pohľad na vec. – Cvikla deeebil, jak sa rozpisal :))))))) No nič. Dobre to je starký!

MIKLAosobne - 4.9.2009 o 10:49

Odpovedať

haha..tým emailom si ma dostal :D:D:D nebude zverehnený 🙂 hej, som prihlásená na pokeci..pre emailovu adresu :D:D tvoj clánok bol dosť výstižný na to, aby som si dokázala, že tí ľudia tam sú fakt debilný…ale verim tomu, že tam najdes aj dost velku hromadu svojich kamaratov a urcite aj kamaratiek s gangsterskym gestom, zospulenymi ustami ci radiatorovymi okuliarmi 😀 a verim, ze tychto 100 ludi co tu napisalo komentare su aspon z polovice taký, o akých si písal 😀 ale inak klobúk dole 🙂

lepo.relo - 4.9.2009 o 12:54

Odpovedať

POTREBUJEM ASPOŇ 3 VEDRÁ, LAVÓR MI NESTAČÍ !!!

Dovolím si trochu kritiky aj z iného uhla od „nežného“ pohlavia. Ako bolo spomínané v jednom (hmhm..) popi*i článku, dnešná mládež je hrozná, stále sa to zhoršuje a zhoršujú to aj výrobcovia stránok typu pokec, boom, dačo-in a zapadá tam určite aj facebook (ale ten mám rada 😀 ) Autor nášho slávneho článku o kritizovaní pokecu a „kurvičiek“ na ňom asi zabudol na sebaa kritizovanie mužského pohlavia. Do akej skupiny „p*****v“zapadá on?! Alebo takú ešte sám nevymyslel?!? Patrí do super party chalanov, ktorí rozdrbávajú po nociach pouličné lampy, koše alebo značky a po vypití litra (či dvoch) vodky alebo absinthu so svojimi super fellaz sa po polnoci pustí aj do okien na domoch? Je to osamelý „týpek“, ktorí schytí do ruky svoj mega super mobil a pred tým, než vyjde z bytu ho pustí čo najhlasnejšie a pustí tú najnovšiu pesničku od obľúbeného rapového feťáka?! Alebo nedajbože sám je feťák?! Keď si v prvý deň školy nevypije, nedá si jointa, nemá peniaze na striekačku alebo vôbec nemá 5-eurovku s ktorou každý deň fúkal?! Skupín je viac. (A na rozdiel od nášho mega super autora si nedovolím kritizovať všetkých, lebo sú milióny ľudí, ktoré do týchto skupín vôbec nepatria. Vlastne, tento článok píšem preto, aby som sa sama zabávala a nešla s prúdom tejto doby. 😀 ) Takže pokračujem. Skupinu agresívnych alkoholikov sme tu mali. Tých čo reprezentujú tzv. „sampartie“ ,tiež. Závislákov na rôznych omamných a psychotropných látkach som predsa nemohla vynnechať. Tak čo som ešte zabudla?! Jaaaaj na týpkov schopných šetriť si aj dva roky, aby mali na „penovú, laserovú, dievča leta, miss mokré tričko či oldies“ do ZIA. (pozn: ZIO bar je „ku***šte“ v jednom zapadákove na Spiši. ) A nemôžu pri tom predsa zabudnúť, že majú pred sebou večer s mega trápnou a sprostou, ale nádhernou peroxidovou blondínkou, ktorá tam je len pre nich. Zadenčiť si s ňou pri tyčke na perfektný letný hit od Tiesta alebo dákeho DídžeJa, ktorí sú všetci rovnakí. Počúvať od večera do skorých ranných hodín samé „tuc tuc tuc“, potrebuje riadnu dávku oddychu predtým alebo odvahy vôbec vstúpiť do kypiaceho techno, disko, house alebo nejakého takéhoto-filného kotla. (Hej, uvedomujem si, že už začínam útočiť aj na devy môjho rodu, tak prepáčte. Nejak som sa do toho vcítila.) Ešte zopár exemplárov stihnem vymenovať a nebojte sa, už vám dám pokoj. Chcela som spomenúť ešte zopár (či zoveľa?!) chlapcov (chlapov či šuhajov), ktorí fakt prahnú po prekefovanej noci a je im jedno či tá ich „vyvolená“ má stehná ako kmeň duba. Aha..jasné vy by ste sa s takou ani radšej nedali do reči. Vážne mi prepáčte, ale stojím si za svojm, že fakt úprimných je vás veľmi málo. Veď ktorý super šukač by nechcel peknú, zdôrazňujem CHUDÚ partnerku. A vážne mi verte, že spomínané „bacuľky“ mávaju oveľa vyššie IQ ako peroxidové krásky s linkou na viečku alla Kleopatra. Tak fajn, končím, ďakujem za pozornosť. Dievčatá, možno si budete myslieť to čo ja, možno nie a dúfam, že tento zhluk písmen mal aspoň trochu zmysel. (tzv.hlavu a pätu) 😀

Ou.

LF: Super komentar 🙂 Mala si z toho tiez spravit clanok, mne sa o chalanoch z pokecu pisat nechce, nejako nemam vo zvyku studovat ich profily.

Ou. - 4.9.2009 o 13:45

Odpovedať

perfektne, dlho som sa tak nenasmial … ale mam ich rad, aspon ich mozem na prvom rande trtkavat

skywalker usp - 4.9.2009 o 14:08

Odpovedať

čistá pravda..

Daniela - 4.9.2009 o 14:23

Odpovedať

Och a to si este nedal opirsingovane …
Pirsing je uplny blud, neviem kedy to pochpia, ved to jak v stredoveku…
Na ulici bezne stretavam krasne dievcata no v uchu 3 nausnice a na brade velky cierny pirsing!
Je to blud!!!

Kubek - 4.9.2009 o 14:29

Odpovedať

ak sa niektora dievcina uraza na to, ze sa tu hadzu do jedneho vreca, tak to nie je autorom tohto clanku, ale tym, ze sa do toho vreca hadzete same…

bakersson - 4.9.2009 o 14:30

Odpovedať

Tak tento clanok je uplne super. 😀 Heh krasa to citat. =}

Jed - 4.9.2009 o 14:36

Odpovedať

faaaaaaaaaaaaaaaakt super…..heheheh…..100% pravda…….aj tak uz na pokec nebudem chodit bo ten novii je straaasne odveci

lol - 4.9.2009 o 15:05

Odpovedať

fuuu brasko brutalne si nalozil…asi zomrem od smiechu..hahahaaaa

GrofoNZ - 4.9.2009 o 21:45

Odpovedať

ahoj… čiste nahodou tak pozeram stranku a našla som tam nejaku znamu fotku.. vieš, maš v niečom pravdu.. ale to ti nedava žiadne pravo takto verejne ,,zhadzovat,, ludi.. ja s mojim maximalne flegmatickym charakterom sa na tom možem len dobre zabavit.. ale aj tak by som si velmi rada pozrela napriklad tvoje fotky, ver tomu, že dokonale určite niesu, a najdu sa ludia, ktori by ti ich velmi radi a opravnene vytkli… čo takto zverejnit tam medzi tych ,, vadnych,, alebo ako si to ty nazval postihnutych ludi tvoju ( napriklad ) rapavu tvar alebo tvoj dlhy nos, tučne telo, plešinu atd.. nechapem, čo je na tom, ked tam ma niekto vyplazeny jazyk, nejaky fejsik, pirsing atd.. je to vec nazoru.. a od toho ma každy svoj nick, fotoalbumy, fotku a tak dalej, aby si tam každy dal to, čo uzna za vhodne.. a nikoho do toho nič.. nevidim v tom žiadny problem a ani dovod na kritiku.. a obdivujem tych vysoko ,, inteligentych,, ludi, čo ti to ešte aj pochvalia 🙂 .. bola by som zvedava, kebyže najdeš niekde svoju ( podla teba dokonalu ) fotku takto okomentovanu a ,,zosmiešnenu,, ,že ako by si sa zatvaril.. maximalne ubohe a trapne, sorry.. 😉 … vidno, že si sa musel asi velmi nudit a snažit sa dostat do stredobodu pozornosti kde sme momentalne my, resp. JA.. ale mohol by si sa tam dostat aj rozumom a ne verejnym poniženim sameho seba… toto ti sice velmi nevyšlo, ale.. aj snaha sa ceni… :D..

CE - 4.9.2009 o 22:21

Odpovedať

Ja sa občas musím smiať keď je nejaká „škaredá“baba a keď tak fantasticky pózuje do objektívu..pričom si myslí že je pekná sa musím smiať 😀 ale si treba všimnúť aj tých úchylou…a v poslednej dobe si všímam aj „fake“ profili…niektoré baby sú celkom pohode ktoré nerobia tieto herecské scénky a predohry…no vetčšina je skôr menej inteligentnejšia.. všetko čo je tu napísané je pravda.. len ja by som dodal a upozornil vás že si dajte velký pozor skím si píšete.. lebo často krát si môžete myslieť že to je baba ktorá je na tej fotke no pravda môže byť že to je nejaký 50ročný úchyl..

xzolix - 5.9.2009 o 02:01

Odpovedať

a ešte ma napadlo čo som si nedávno všimol.. pokec dodáva silu detom..prečo?..vela krát som videl že 12ročný chlapec nadával do 20ročného..nadávky do rodiny všetko…a raz som sa stakým pripadom stretol keď jeden cca 13ročný nadával na mojho kamaráta 25 ročného..na ulici ho stretol a chlapec sa rozplakal len keď ho zbadal.. a samozrejme sa začal vyhovárať.. no lenže určite by 25ročný chlap nebil 13 ročneho..ešte by si sám spravil prúser.. hovorím že jak vyspelejší pijú napr. Redbull,kávu,alkohol=)aby mali energiu..tak mladý do pokecujú a majú energiu že by zvládli všetkých na 1ranu…všimnite si to..

xzolix - 5.9.2009 o 02:08

Odpovedať

si to neskutočne vystihol 100 bodov…

mersi - 5.9.2009 o 16:57

Odpovedať

nuz tak teda…klobuk dole…mas pravdu v tom co pises…mam jedine vyhrady voci tvojmu stylu…podla mna si bol dost kriticky az urazlivy…ale tie kategorie su velmi trefne a vsimla som si take fotky tiez…len si podla mna zabudol na kategoriu „zaber na vystrih“…ved treba ukazat aj prsia 😉

iwannqa - 5.9.2009 o 20:40

Odpovedať

nehovorim ze nie je pravda co jetu napisane …okey.. beriem …tiez zastavam ten nazor …ale preco sa tu zameriavas cisto na zeny a dievcata? mne pride do dna aj 5Rp ci nespravim fajku za love …alebo ci nemam chut na nezavezny sex …a chodi mi to vo vekovej hranici od 10az do 65rokov …aj nad tym sa treba zamisliet…chlapy tiez nie su original 😉 a vobec nemam vyzyvave fotky ani nic take v profile co by malo davat prilezitost mi posielat take spravy … 🙂 tolko z mojej strany 🙂

Zdenuliq - 6.9.2009 o 12:26

Odpovedať

Výborný článek, server Pokec sice neznám, ale smála jsem se i přesto… vyobrazená situace pasuje na všechny dnešní „seznamovací“ portály, takže „thumbs up“, velmi výstižné.

ivyh - 6.9.2009 o 14:36

Odpovedať

No vidíš, práve si spoznal pokec.sk 😀
Ale teraz k veci: článok je trefný, trošku ironický a sarkastický. Čakal som, že sa to, čo píšeš, niekoho dotkne, na reakciách je to zjavné. Tým chcem naznačiť, že kto sa cíti dotknutý, tak sa ho to týkalo. Nebolo by zlé to zmeniť?
Ďalej k článku: deti a neukojení ľudia objavili internet – táto veta sa zdá byť asi najviac vysvetľujúca, prečo sa práve toto deje a vidíme to ako keby z prvej rady. Doby, keď na internet sa chodilo cez také bzučiacie krabičky a bol pomalý ako bežná pošta, sú dávno preč. Vtedy si málokto mohol dovoliť chodiť na net, bol drahý, dnes je úplne neobmedzený, rýchly a lacný, je asi v každej domácnosti. Takže to je výsledok dnešnej doby.
Tých portálov je samozrejme viac, spomeniem skôr portál booom.sk, ktorý je v koncepcii komunitný web pre tých, ktorí žijú nočným životom a majú tým pádom 18 a viac. Teraz to viac znamená, že je tam viac ľudí pod 18. A to je živná pôda na to, čo si mal možnosť spoznať práve na pokeci a v oveľa väčšom extréme.
Na pokec som istý čas chodil. Nebol som závislák, spoznal som na ňom aj ľudí, s ktorými som aj dnes v kontakte (ich počet je ale 2), medzi nimi aj dnes už bývalú priateľku. Neskôr som si robil, tak ako ty, z „aktívneho“ osadenstva srandu (tiež milý a produktívny zabíjač času). Dnes tam chodím skôr pozerať spamy, čo chodia na mail, zdržím sa tam tak 15 sekúnd a nechtiac prirátam to jedno čísielko k tomu počtu prihlásení za deň.

Ale ešte späť k téme: prečo je to tak? Aby sa dievčatá páčili chalanom? Trošku zvrátená predstava o tom, čo chalani chcú a najmä tí, ktorí majú ako každý teenager, skreslené predstavy o idoloch. Je to generačný a evolučný problém. Ja ako „starý cap“ to asi nezmením a tiež sa obávam doby, keď moje deti dospejú do puberty (Boh vie, čo bude vtedy).
A nakoniec: palec hore.

P.S.: Grafické a gramatické prehrešky na pokeci si nevšímaj, nezabudni, že raz si budú písať tie deti životopis do zamestnania, prípadne ospravedlnenky pre ich deti do školy. To bude väčšia potupa pre nich. 😀

blueneon - 8.9.2009 o 10:10

Odpovedať

Skoro mi cvrklo. Idem a keď tam budem, našpúlim pery a spravím si jednu profilovú… dík za inšpiráciu 😉

Rusalinka - 8.9.2009 o 13:25

Odpovedať

nevedela som to prestaň čítať :-)) myslím, že si presne a trefne vystihol drvivú väčšinu báb resp. ľudí na pokeci…len si pozabudol ohodnotiť rp typu „nudaaaaaa“, „sdhfsdhkuh“, „kto popíše?“ a pod. :-))

zuzanadv - 9.9.2009 o 08:13

Odpovedať

milujem ta, Leonid Francisci!! 🙂 sice si zabudol, ze na fotkach este musi byt vidiet do vystrihu a kusok obrovskeho nacierno namalovaneho oka, ale inak uplne super clanok :)) a este maly plus- ta ich „pokecova rec“ je tiez „sQueLLa“ :D:D:D

martina - 9.9.2009 o 18:46

Odpovedať

viete ludkovia podobne ako ti na pokeci nemozete prijat sami seba. clanok je fajn, zaujimavy a toto viem ja, aj druhi uz davno ako to na pokeci funguje. hladat si priatela cez pokec je blbe a najlepsie je tam si z ludi u.ebavat. takze dufam ze pribudne nejaky zaujimavejsi clanok.

marfunka - 10.9.2009 o 07:38

Odpovedať

alebo je to preto, ze slovenky su stetky..niektore to vedia skryvat viac niektore menej ale neda sa to zmenit, pretoze aka matka taka katka, je to jednoducho v genoch..

gabi solisova - 10.9.2009 o 12:41

Odpovedať

suhlasim,….ale zas z druhej strany „zi a nechaj zit“

axl - 10.9.2009 o 13:56

Odpovedať

teda, klobuk dolu :)) fascinujuce dielo plne pravdy 🙂

extasy666 - 12.9.2009 o 15:04

Odpovedať

🙂 ani do jednej kategorie nastastie nepatrím 🙂 čím nechcem povedat, ze nechcem zaujat muza o ktoreho stojím ..
Ani fotky ani profily, ktore tu boli opísané nehovoria o tom mojom..priznavam, ze taktiez som na azete.. ale nastastie mam trosku sudnosti 🙂 .. tento clanok bol zaujímavy,,dokonca zabavny..pravdivy..no ked si to precítaju niektore z tych „čajočiek“, urcite budu velmi nepríjemne na autora 🙂 …

Veľa šťastia !

sofia - 14.9.2009 o 09:13

Odpovedať

Kamo TOTALN RESPEKT pred tebou to je uplna pravda kazde jedno slovo fakt som rad ze konecne to niekto napisal tak strucne a pravdivo za toto si zasluzis Oscara x)

megatrone - 15.9.2009 o 10:38

Odpovedať

Kým som prečítala článok a názory ľudí aj mi ušlo to čo som tu chcela napísať, ale zalovím v pamäti :D. No tak asi toľko k tomu že je v otm škatuľkovanie, nie každé dievča totižto používa gestá bez toho aby vedeli čo to znamená, niektoré majú skutočne svoj štýl, ale popravde aj ja si veľakrát keď pozriem na fotku podľa nej pomyslím že to dievča asi bude také a také. Je tam to zaškatuľkovanie lenže je tam na tom aj kopec pravdy ktorú mi nedokážeme zmeniť. Okuliare štýlu mucha cécé aj keď napadá sneh hlavne nech som in, našpúlená pusa alá pokec ústa, mejkap ako omietka a profili plné toho narodila som sa ako originál a nezomriem ako kópia a potom nesmejme sa. Ako sa nesmiať ked oni nie sú kópie ale ked sa na nich pozrieš nevieš aký je medzi nimi rozdiel. Myslím si že malá diskriminácia by tam bola, ale ani sa nečudujem keď normálnych ľudí v dnešnej dobe na pokeci ani nenájdete a ak nájdete oni tam netrávia od rána až do noci. Fakt sa mi páči ako si to sformuloval. A nemylsím si že by autor článku mal nejaký špeciálny dôvod na takýto názor na pokec, možno áno možno nie, ale ja nemám špeciálny dôvod a myslím si to isté.

Mooni - 16.9.2009 o 11:11

Odpovedať

nechcelo sa mi citat vsetky komentare, ale je ftipne, ako sa niektore zenske obhajuju a nevedia sa nad tym povzniest a nedokazu prijat akukolvek kritiku.. mne sa to velmi pacilo, lebo mi pride stupidne a nepochopitelne, ako sa niektore krasky dokazu furt fotit s naspulenymi perami, ci oproti zrkadlu atd..

cortana - 17.9.2009 o 13:11

Odpovedať

joooj 😀 krásny článok to sa musí uznať 😀 … pri tom mojom užasne rýchlom čítaní mi to trvalo aj s komentami asi dve hodiny xD ale vážne to stálo za to … celý čas som sa na tom rehotal a zároveň smútil nad tým že to je pravda … a asi si aj ja idem po ten lavór…

Gweran - 21.9.2009 o 19:38

Odpovedať

UZNAVAM ta presne si to vystihol. PRoste SUPERRRR !!!!!!!!!!! NO nemozem uplne som sa uj***val. A NE LEN prvi krat vzdy ked si to precitam tak sa uj***vam si GENIUS !!!!!!!!! len tak dalej

KoNeCCcc - 26.9.2009 o 19:16

Odpovedať

no chlapce pocuj to by si nemal kukat len na vizor a komentovat tie fotky jake tota dava face a tak no ale je kusa na tom pravdy ze spoznas aj holku podla foto vycitiš aka je a tak toto je pravda no je to aj pravdive ale ne kazda holka je taka kazda je ina ale takych o ktorych si ti pisal je ich vela fest vela 🙂

cipco - 27.9.2009 o 20:03

Odpovedať

Dobre, dajme tomu, že niektoré holky to fakt s tými fotkami preháňajú…nehovorím, že ja sa neodfotím a nedám nejaké tie fotočky na net..ale toto si prehnal..nemusel si až tak znemožniť ľudí…nikto nieje dokonalý ale ked sa to niekomu páči tak netreba mať k tomu námietky..každý je iný…a určite by sa aj na tebe našla nejaká chybyčka krásy ktorú Pán Boh nespracoval…takže ja by som sa prv zamyslela nad sebou aká som..a potom zareagovala na iných…

vikuliatQo - 29.9.2009 o 09:21

Odpovedať

lepšie, by som to ani ja nenapísal. :o)))

gibsonx - 29.9.2009 o 16:04

Odpovedať

kruté…píšeš pekne, len čo je pravda…len kto si ty, aby si posudzoval?:))
nevadí, pobaviť vieš…prikláňam sa k názoru, žeby bolo dobré napísať niečo aj o chalanoch…
želám ti pri pokecovaní, aj príjemnejšie chvíle..napr, aby si spoznal aj pár super ľudí, ako ja.

michalka160 - 29.9.2009 o 21:11

Odpovedať

50% pravda 50% krivda.. nobela si zato nezasluzis, mas tu zvaraznene vsetko zle z pokecu ako keby si sa s nicim dobrym nestretol… da sa tam normalne pokecat a ked chces najdes aj normalne mile baby zadne baculky, len ty si schvalne hladal te kktiny aby si mohol takyto clanok napisat.. vela bab si podla mna hodil tymto do nespravneho vreca… a tie modne doplnky… nechapem co proti tomu mas.. to je moda, to je moderny svet.. tak to tu funguje vsade… chcel by som videt ako sa obliekas ty:D..lebo podla toho co tu pises sa chces silou mocou odlisovat od momentalnych trendov, alebo teda minimalne babu by si taku chcel.

donko88 - 30.9.2009 o 18:59

Odpovedať

Plne suhlasim s tymto textom… aspon vidim ze su nasvete aj ludia ktory sa smeju na zvaracskych okuliaroch na teenagerkach a pod… xD

ThoRQ - 2.10.2009 o 16:38

Odpovedať

tak toto bol najlepší článok aký som čítala 😀 čistá prafda 😀

Lusyinka - 3.10.2009 o 10:30

Odpovedať

Simonka_999 to je jedno ci mas 180kg alebo 40 ked si dobry clovek vies pochopit asi mila tak si rychlo najdes kontakt alebo kamaratov moja najlepsia kamaratka je tiez taka ma tusim 130kg ale je to skvely clovek mila prijemna da sa s nou pokecat a inac tento clanok no proste na pulicera alebo nobelovku za toto

M0M00 - 7.10.2009 o 13:33

Odpovedať

:)Dokonalo si vystihol svet takíchto pipiek, ale sa nájdu aj chalani,kt. sú veľmi podobní.
Tiež Ďakujem „bohu“ za také skvelé kamošky a kamošov akých mám:D

ninu - 9.10.2009 o 22:25

Odpovedať

no takze zacala by som tym ze ak to tu pises sa v tom vyznas lebo chodis na pokec aj ty a rad by si nejakej navrhol nejaky sex za eura robi to kazdy nadrzany…
utocit na cloveka pisomne to je lahke ale do oci to kazdej jednej nepovedat preco je to tak mimo dosah ze nik s pokecu to nenajde lebo keby tam bolo uvedene kto to pisal mal by si plnu postu toho ako tu urazas a ponizujes dievcata,zeny…proste vsetky zenske pohlavia
mozno to je pravda co sa tu pise ale pochybujem
tak maj sa a ak mas nieco na srdci vytvor nieco a poposielaj to vsetkym slovenkym zenam nech vedia co sa o nich pise
vela ludi si prave cez pokec naslo priatela.priatelku a su stastny tak im nekaz sny dakujem za pochopeniie
Denisa

woman0121 - 12.10.2009 o 14:10

Odpovedať

——
takze vobec som nepochopila preco len POKEC je tu milion dalsich zoznamiek a je pravdou ze pokec je najrozsirenejsi v dnesnej dobe ale trochu ma pobúrilo ze podla tohto clanku som postihnuta , pipka ……atd. len za to ze chodim na pokec .
na zaciatku clanku bolo spomenute ohladom plochy je to vec jednotlivca ci pise na plochu alebo nie … napr. ja nepisem na plochu vobec.
—————————————
dalej mi vadilo ze : dobre ludia su vseliaky pekny , skaredy ,prisebe , chudy a mnoho dalsich ..
a co ked ma niekdo fotku kde je naštelovany zmachleny alebo vyretušovany JE TO VEC stylu ked sa niekdo maluje alebo si zlepsi fotku ….. predsa ked sa to niekomu paci ked je namalovany tak nech je ….. dobre ja to neuznavam nikdy by som sa tak nezmachlila ale to neznamena ze za to budem niekoho odsudzovat ….
a nepochopim aky mate problem s tym ze si mlady ludia beru prikladi z hviezd ved predsa kazdy chce byt taky pekny slavny bohaty pripadne talentovany ….
a to ze idu baby do obchodou ved na tom nieje nic zle …..
no ako som uz spomenula najviac ma poburuje tato veta : „Baby z Pokecu“
————————–
naspulene pery :
tak co mladym sa zda ze su tak krajsie a chcu tym zaujat neakeho chlapca a mimochodom vacsinou sa im to podary …..
———–A JE DOST TRAPNE KED SI SI SEM DOVOLIL PODAVAT FOTKY ———————-
prst na ustach :
nevidim v tom ziadny problem mladim chlapcom sa to paci …
————————————–
MILION FOTIEK TVARE :
a co je na tom zle dievca sa chce co najviac predviest …. a co je na tom ked sa pekne dievca vyfoti ….. a aj ked nie je pekne tak ? niekomu sa paci aj tak ….. vam sa nemusi…….
kokretne to dievca ktore si zvrejnil myslim je pekne a vobec mi to nevadi….
a odkedy zato ze si odfoti tvar som „baculka “ ??????
mam si fotit zadok ? tak si ma lepsie dokazes predstavit ako ked je tam tvar ? ….
kupelkove fotky:
ja sa konkretne nefotim v kupelke ale vobec nemam problem s tymi fotkami ….
debilne ksichty :
??????? cudovaly by ste sa kolkym chlapcom sa prave tieto crazy tvare pacia ….
GESTA :
myslim ze vacsina dievcat vie co ukazuje ….
OKULIARE :
tak s tymto si to najviac posral ……
baba si kupi neake „crazy“ okuliare a odfoti sa aaa ?

—————————
a na zaver ……..
ked ma dievca v profile :

ze je ORIGINAl – predsa kazdy je original aky mate s tym problem naozaj nechapem

A TO ZE CHCU BYT HOLKI IN !!!!
radsej sa pozrem na nievca ktore je upravene pekne oblecene atd…..
ako na niekoho kto vie len kazdeho skritizovat a mysli si ze je BEST
a ano je vela dievcat zakomplexovanych……. ale myslim si ze aj ty si riadne zakomplexovany a je tu aj vela dalsich INTELIGENTOU ktory sa vyjadrovali k komentatroch slovom PIPKY (a myslim vacsina chlapcov leti prave na tie „pipky “ ked uz sme pri tom ……. a sa uvedomte tie dievcata maju komplexi prave kvoli takym ako ste VY …. teda ludmi s komplexmi ……….

tak uz vazne koncim a ako sa s vami pozdravim ??
…..aXoJTe……steeE mooOc zaKoMpleXovanyY….. wUUaW
tAAk tSchUUs…………. xxxx****

myself - 13.10.2009 o 18:22

Odpovedať

A BOLA BY SOM RADA KEBY SI TU NIEKDE ZVEREJNIL SVOJ NICK NA POKEC A HLAVNE —–FOTKU !!!!!!———-

myself - 13.10.2009 o 18:22

Odpovedať

Zacnem s tym, ze na pokeci som aj ja 😀 a casto ho pouzivam na chat a obcas (casto) na reklamu …
Musim uznat, ze clanok je trocha (az prilis) zamerany na „pipky“, ale su v nom spomenuty aj „metrosexualy“ i ked autor to mohol viac rozvinut. Asi najlepsi clanok by bol s nazvom „metrosi, vyplatlaci, stetky, pipky a iné komplexy z pokecu“ ten by vystihol najviac a obsahovo by asi zaujal viac ludi, ale nevadi aj tento spec. zamerani clanok na „pipky“ celkom ujde, ale ked uz autor odsudzoval povrchne zakomplexovanych ludi, tak si mohol odpustit narazku na „baculku“, pretoze urazat niekoho kvoly vahe je tiez povrchne. Celkovo vsak treba uznat, ze v clanku je dost pravdy napr.: gesta – je pravda ze vacsina mladych vskutocnosti nevie co ktore gesta znamenaju.

Na zaver jeden odkaz pre vsetkych co tu protestuju s tym, ze niesu „zakomplexovany“, uz len to ze musite pisat a silou mocou urazat autora dokazuje vas komplex (takych tu je vela, napr.: myself – komentar vyzsie) ani ja nie som dokonaly ale viem si to priznat, popripade normalne diskutovat a namietat. Mymochodom to, ze sa niektorim tieto veci (co sa tyka pokec profilov) pacia neznamena, ze je to spravne.

Prieskumnik - 17.10.2009 o 01:02

Odpovedať

[…] Lavór, rýchlo! Budem grcať! […]

Výber článkov (51. týždeň 2010) at Unambiguous.info - 22.12.2010 o 23:55

Odpovedať